Followers Remaja Purba

Thursday, July 30, 2015

Cempedak Ayah


Ahad lepas..
Balik kampung beraya di rumah ayah..
Langkah kanan kami..
Hasil dari kebun yang diusahakan oleh adik-beradik ayah..

Dak Nuha makan durian dengan sudu..
Lupa pulak nak ambil gambar dia..
Gambar aku dengan ayah pun aku tak ambil..
eeemmm.. apalah boleh lupa pulak time tu..
Kekonon nak feeling bergambar macam dak Izwa..
Yelah.. itulah boyfriend yang paling aku sayang..
Takpe.. next time..

Buah kecik tapi isi dalamnya..



StatusHati: Awak.. saya rindu awak..


13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnyaaaaaaaaaaaaa

Kakzakie said...

Tempat kakak pun musim cempedak juga..
Puas makan tapi itulah bau kalau dah banyak sampai pening!

Amanda Suria said...

Sedapnya cempedak tu za..tp i x leh makan la...semput nanti

safurara said...

haritu balik ipoh.lupa nk mkn cempedak.sobs.

Falsya said...

akakkkkkk...sedapnye cemepdak..falsya suke makan gitu je kak..sedappp...xleh jadik nie..ptg kang nak gie carik...

skuterlady said...

saya lebih suka makan jerami yg tebal2 celah ulas cempedak tu...

goreng cempedak tu best tu... ^_^

paridah said...

sedapnya cempedak...kak mmg suka ni.

norhidana miswan said...

dh musim cempedak ye kak? bestnyer... dana suke cempdek kampung... sbb walaupun isi tak besar2 tp rapat2 n manis... kalu cempedak yg kacuk2 tuh kadang cempedak besar tp isi udahla beso2 skit lak tu

iryanty ahamad said...

Besar2 ulasnya...tapi yan tak pandai makan cempedak..mudah tercekik..huhu

deno said...

sedapnya!! lama tak makan cempedak

tiga lalat said...

gambar raya mak sefamili xde erk ? ke ade dlm FB jakk., hakhak2

Malinda said...

nasib baru semalam akak makan cempedak kalau tak mesti guling2 tengok buah cempedak ko ni dik....hahaha....yg akak beli semalam pon sedap manis sangat tapi dua biji kecik2 je rm25 hengget hargenye sekilo rm7 tekak nak makan mahal pon mahal la

Mummydearie said...

Wahhhh....cempedak! Sedapnya!

Tetiba teringat cempedak goreng pulak!

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...