Followers Remaja Purba

Friday, July 3, 2015

Antara pemenang top komentar bulanan blog Suria Amanda


Alhamdulillah..
Apa yang aku inginkan tercapai akhirnya..

Hadiah bulan Januari..
 
Dari hadiah yang kuperoleh di SINI..


Hadiah bulan Jun..
Aku satukan di SINI..
Gigih dan sabar aku menanti..



Kenapa nak ambil masa yang lama..?
Dari Januari hingga ke Jun..
Simboliknya..
Januari ialah bulan kelahiranku..
Manakala Jun pula bulan kelahiran blogger Suria Amanda..
Terima kasih buat SA.. terharu kita.. sobsobsob..
Eh!Takmo nangis.. you mana suka ai nangis kan.. kihkihkih..

Sengaja aku pilih dua bulan ini untuk menjadi antara pemenang top komentar dalam blog beliau..
Ini adalah sebagai tanda simbolik bulan kelahiran kami..
Moga talian persahabatan yang kita bina dalam group 'pesakit mental' semakin subur dan bertambah biak benih-benihnya..


psstt: You are my inspiration to lost my weight dear..




6 comments:

ros_reeza said...

Tahniah! Alhamdulillah rezeki :)

Pha Is said...

wow.. tahniah..

smoga bertambah berjaya lost weight.. hehehe

Qaseh Vee said...

semoga dapat kuruskan badan dgn cepat ... cayok cayok !

Amanda Suria said...

Alahai...terharunya...special entry lagi tu...thanks dear...insyaallah...moga persahabatan ini kekal sampai bila2..xmo nangis2...x suke..suka if kita pesakit mental semua happy2....psstt sakit mental betul2 baru tau...

Mummydearie said...

Dah lama tak jejak blog SA ni. Kalau jejak aje dah tentu jadi penunggu carta. Pernah juga tiga bulan berturut-turut kot jadi top commentator dalam blog SA. Teruslah 'beri laluan' pada yang lain pulak *_*

Kira Sakura said...

hadiah dia pun bestnyaaa haaaa

tahniah kak

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...