Followers Remaja Purba

Monday, June 13, 2011

Pukul 3 pagi

Selepas menempuh satu perjalanan yang jauh akhirnya aku dan family selamat tiba di rumah.. Dari Kuantan hubby yang pandu..? Aku.. Tak boleh harap kali ni, bukak mata pun sekejap-sekejap sebab letih satu hal, kenyang pun ye..

Dari Kuantan tadi, kitorang gerak pukul 11 pm.. Lambat..? Pukul 8 pm tadi, makan di Ana Ikan Bakar Petai, Tanjung Lumpur, Kuantan.. Sesi beramah mesra dengan member PTT Kuantan pulak.. Tempat makan tu memang happening, ramai yang makan kat situ.. Not bad sebab ada ruang makan bersila di tingkat atas, menu pun sedap..

End of story, satu percutian yang menarik dan happening (kali pertama bersama geng PTT hubby), cuma ralat anak-anak tak dapat mandi laut.. Kesian dak kakak merengek nak mandi laut.. Nampak macam boleh rileks tapi ada je kerja nak tolong selain dari tolong tengok..


psstt: Bersedia untuk tidur selepas selesai basuh baju untuk trip pertama.. Jam dah menunjukkan pukul 4 am..

10 comments:

Farah Shamsudin said...

waahh! seronok dapat bercuti kan..:) selamat menjalani rutin harian seperti biase..

bujal X said...

tido la kak~~he~~bawak2 la berehat~~

PidaSanglang said...

wahhhh coti sakannn

bersama kak Es said...

mesti orang sebelah tension je tgk org sebelah yang kenyang sambil menutup mata hehe

Eera Shera said...

best la pi mkn angin.. =)

ladyzamea said...

seronoknya...
lg seronok dpt tido dgn perut yg kenyang..huhuhu

aizamia3 said...

Farah Shamsudin:
seronok.. Dan esok kembali seperti biasa..

aizamia3 said...

bujal X:
dapaah rehat sekejap hari ni..

aizamia3 said...

PidaSanglang:
puas cuti kali ni.. Hikhikhik..



Bersama Kak Es:
saya dok belakang dengan anak bujang, anak dara dok depan tapi serius mengantuk sangat2, tak sesuai langsung memandu..

aizamia3 said...

Eera Shera:
seronok.. Sesekali dapat jalan jauh..


Ladyzamea:
kesian kat en. Suami kena pandu sampai rumah.. Rehat sekejap kat R&R Temerloh..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...