Followers Remaja Purba

Saturday, June 11, 2011

Bila dah ramai-ramai

Ini kali pertama aku join geng PTT hubby.. DAN Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar setakat ni.. Tapi dalam ok tu normallah ada pulak sebaliknya.. Sebenarnya dari awal kitorang gerak hari Khamis hari tu dah mula ada yang terasa dengan kerenah ahli PTT ni.. Ingatkan bila dah berkumpul reramai macam ni oklah.. Rupanya tak.. Aku yang kali pertama ikut ni diberitahu yang dia memang macam tu rupanya.. Haiyyaa.. Apapun tak bolehlah..

Pagi tadi geng PTT tiba dari laut dan hasil tangkapan oklah taklah banyak tapi cukuplah untuk BBQ malam ni, kalau tak cukup beli je kat pasar nanti..

Agenda selepas ini <--- Pasar Payang..
Sementara dorang rehatkan badan, mak-mak budak dan remaja purba ni lepak sarapan sambil borak + gossip.. Anak-anak main kat taman depan chalet ni..


psstt: Segala hasil tangkapan dan gambar-gambar berkenaan akan upload kemudian.. Aku tak boleh layan sangat lappy.. Sesekali jumpa dorang ni kenalah pendamkan sekejap nak on9.. Ni pun guna blueberry cheese cake je..

8 comments:

Gen2Merah said...

Mesti seronok dapat BBQ beramai-ramai kan. puas hati dengan segala tangkapan kita.. hehe
Salam Ukhuwah Salam kunjung mengunjung ya.. (",)

aizamia3 said...

betul3.. ;)

PinKy MoMMa said...

wahhh bestnye xtvt tu ;)

dah shopping lom..beli sutera utk raya jom!

Faris Adli said...

pasar payang? dah lama tak pegi

アヌム ちゃん said...

takpe dh balik nnt uplod gambar byk2 k..bestnyaa bbq..mesti sotong besar2..huhu

aizamia3 said...

PinkyMomma:
seronok tengok tempat tu jadi tumpuan tapi takdelah shopping bagai.. ;)

psstt: tak jangka nak ke sana, kalau tau.. ai misscall awal-awal..

aizamia3 said...

Faris:
sebab bukan selalu dapat pergi tu yang cuci mata..

aizamia3 said...

frometoyou:
besar jugaklah tapi bila dah potong jadi kecik.. Hikhikhik..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...