Followers Remaja Purba

Thursday, June 23, 2011

Minggu yang memenatkan

Assalamualaikum dan selamat pagi korang..

I'm back..
Aku akan cuba kejar entry-entry korang sepanjang aku on off minggu ni, agak sibuk aku minggu ni..

Hari Isnin: urusan di PPUM
Hari Selasa: kerja
Hari Rabu: urusan temuduga
Hari Khamis iaitu hari ini: kerja.. wah.. juling sekejap tengok kerja..
Hari Jumaat iaitu esok: esok jelah aku cerita..


Ok korang, bagi aku masa bw kat blog-blog korang ok.. tapi yang pasti aku nak pergi beli sarapan kejap, laparlah pulak..



psstt: Lega rasanya dah selesai semalam tapi macam mana aku boleh tak hengat piagam Jabatan aku.. malunyaaa..

20 comments:

Munn Jaafar said...

interview? erm...sy ni mcm tunggu bulan jth ke riba je klau sbut psl interview... T.T

aizamia3 said...

Munna:
itulah.. tak sangka pulak boleh dapat interview tu tapi risau dan takut andai dapat.. ntah ke mana akan ditempatkan..

ariana said...

Moga berjaya dalam interview..Insyaallah kalau ada rezeki, tak kemana..:)

aizamia3 said...

ariana's:
terima kasih kak.. ;)

uncle gedek said...

Sarapan apa tu...?

tapau makan kat desk, eh?

bujal X said...

ditemuduga atau menemuduga? he~~

aizamia3 said...

gedek:
nasi lemak suku.. hati sebelah.. hikhikhik.. makan sambil hadap pc..

aizamia3 said...

bujal X:
ditemuduga oleh si penemuduga..

risa said...

itu namanya panik tu...hehehe
rehat2 lah ye..siannn
ai pon bosan neh..tak mud lah

Unknown said...

xjoin?

aizamia3 said...

risa:
itulah kak.. minggu ni minggu tak stabil lah.. boring pun ada..

aizamia3 said...

azam:
hikhikhik.. jariku dah letih..

BRO_MONDAY said...

aizamia : wah!!! padatnye jadual..yam xleh tahan nye untuk sok punye, sok je citer...koh koh koh

jangan lupa BW ke tempat ai tau...TERJAH ◘◘◘◘◘

aizamia3 said...

BRO_MONDAY:
itulah.. asyik rileks je kan.. sesekali bagi penat kerja lebih skit.. kihkihkih..

terjah tetap terjah.. :)

fRaMe+LenSeS said...

apa pn, kamu kena jaga diri tau. :)

aizamia3 said...

fRaMe+LenSeS:
insyaAllah.. terima kasih.. ;)

PinKy MoMMa said...

all da best ya yang ;)
rasa rasa ok tak? hehe..

aizamia3 said...

PinkyMomma:
thank you dear..
Buat masa ni ok, tunggu bulan depan resultnye..

anumuchan said...

amboih seboknye akak..huhu

aizamia3 said...

frometoyou:
itulah.. kebetulan minggu ni agak memenatkan, on off keje..

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...