Followers Remaja Purba

Wednesday, June 15, 2011

Disebalik percutian di Marang, Terengganu (last part)

12 Jun 2011 (Ahad)


Sesi agihan sotong kepada semua geng PTT, hubby pun dapat tapi sotong tu sempat sampai kat Kuantan je.. dah tak lalu nak menahan baunya.. Hubby bagi terus pada GS64..



Sesi bergambar sebelum balik..


Bukan selalu aku dapat tengok ni, ter excited pulak tengok api tu.. nasib baik adik tidur, kalau tak mahu aku mintak hubby berhenti tepi jalan..




Di Kuantan..


Singgah di rumah member hubby..


Makan malam di Ana Ikan Bakar Petai, Tanjung Lumpur, Kuantan


Tinggal kepala je..


DAN.. selamat tiba dirumah dekat pukul 2 pagi..


psstt: Ok.. dah habis..

10 comments:

PinKy MoMMa said...

mula2 ku pun jakun tgk api2 tu hahaha..kalau malam lg cantik..teranggg je...

ainhany said...

oooo yang pasti segala hidangan licin....x merasa laa sotong bakaq pulak...

bestnya trip cmgini..makan sokmo

aizamia3 said...

Pinky Momma:
itulah yang diriku rasakan.. tapi itu hubby cakap kecik je.. ada lagi besar kat sebelah dia.. betul besar punya..

lepas ni kalau hubby ke Ganu lagi ai nak ikut.. hikhikhik..

aizamia3 said...

ainhany:
betul.. makan je.. makin mengembang dah rasanya.. sotong tu pun tak sempat nak jengah peti sejuk kat rumahku sebab hubby dah tak tahan dengan baunya dalam perjalanan balik..

アヌム ちゃん said...

ikan bakar sedapnyeeee..

Nini Hartini said...

inshaAllah 24-26 ni turn tini ke marang pulak. hehe

aizamia3 said...

frommetoyou:
itulah.. tapi masa tu order sotong bakar bersalut petai..

aizamia3 said...

Nini Hartini:
wah.. urusan kerja @ cuti-cuti Malaysia..? kena bersedia dari segi mental dan fizikal sebab perjalanan yang jauh sungguh memenatkan..

risa said...

hehehe...saje je nak ngusik!!
dah nampak gambo2 nye..
tanjung lumpur memang best makan kat situ..lalalala

aizamia3 said...

risa:
hahaha.. akak ni..
betul2.. ai kali pertama makan kat situ.. marvellous sedap.. nak pulak perut memang tengah lapar, tak malu dah orang belanja ke idak.. hikhikhik..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...