Followers Remaja Purba

Friday, June 10, 2011

Check in di Kuantan

Pada awalnya aku ingat tidur kat rumah kawan baik hubby tapi last minute plan bertukar sebab member dari Kuantan ni dah siapkan tempah bilik hotel untuk kitorang, yang buat rasa serba-salah, jumpa je dia terus bagi kunci bilik.. Apa pun tak boleh.. tak terkata dibuatnya..

Kenapa kat Kuantan..?
Hubby memang nak jumpa member dia yang sorang ni, kali pertama jumpa pulak tu.. tu pasal semalam gerak awal dari rumah, kalau ikutkan hari ni baru boleh check in kat tempat perjumpaan tu nanti.. Apapun aku ucapkan berbanyak terima kasih atas kemurahan hati abang Syam itu..


Kenapa aku panggil tempat perjumpaan..? sebab aku tak tau kat mana.. bila aku asyik tanya pada hubby dia cakap.. 'awak ni macam polis pencen..' Bukan apa, aku tak tau apa agenda dorang kat sana, lokasi ok ke tak.. sudahnya bila orang tanya aku pun jawab tak tahuler.. Kalau korang tanya sekarang pun itulah jawapan aku..

Aku susah nak agak apa aku nak buat kalau takde agenda ni.. yang hubby dok ulang-ulang pasal makan.. makan.. makan.. itu agenda utama.. Habislah bertambah suburlah lemak-lemak aku nanti..

Ok, korang nanti aku update lagi.. Aku nak sambung rehat kejap..


psstt: Menaip di paras 20 darjah celcius.. Rasa kebas jari-jari aku yang tak runcing ni..

24 comments:

MARIA said...

takpe le ikut aje le..janji Hubby bayar semua..he..he..he...

aizamia3 said...

itu yang penting.. hikhikhik..

bujal X said...

20 darjah celsius? alang2 terus tekan 16 darjah celsius la~he~~

aizamia3 said...

bujal:
itu yang paling rendah.. anak-anak tidur dah macam udang kena bakar, mengerekot.. hahaha..

UpProfits said...

Best nyer gi jln2..mkn2 sambil ternak lemak..hahaha ;-)

aizamia3 said...

UpProfits:
untuk anak-anak tapi paling untung ai ler.. hikhikhik.. makin tinggiler lemak-lemak ku ini..

Faris Adli said...

kompom ke kau still kat malaysia lagi aiza? :-)

cikceriacorner said...

salam akak...

bestnye coti2 malaysia..

hehhehe

BRO_MONDAY said...

aizamia : bercuti ('',) ngam² skam ni kan school holiday...terbaik lah...hubby yu geng PTT ek? kawan ai pun ada soram yam join geng PTT...

aizamia3 said...

Faris:
a'ahlah.. masih dalam Malaysia lepas aku tengok kat luar.. Yes.. Aku masih berada di tempat yang sama..

aizamia3 said...

cikceria corner:
wsalam..
Tak sabar nak menuju ke tempat itu.. Ntah macam mana rupa agaknya..

aizamia3 said...

BRO_MONDAY:
betul2.. Time cuti sekolah paling happening..

En. Suami ai join PTT geng samurai.. Member yu tu..?

MamaEma said...

dapat tidu free makan pun free...okey apa...seronokkan...hehehe

Mommy Fara said...

Rezeki! Seronok jalan jauh!

aizamia3 said...

MamaEma:
rezeki kami kat Kuantan.. Alhamdulillah..

aizamia3 said...

Mommy Fara:
Alhamdulillah rezeki jangan tolak.. :)

ainhany said...

hah?? lalu karak heway???? hati2 ye aiza.............kARAKKKKKKKK

ainhany said...

hah?? lalu karak heway???? hati2 ye aiza.............kARAKKKKKKKK

ainhany said...

hah?? lalu karak heway???? hati2 ye aiza.............kARAKKKKKKKK

diana illyana said...

20 darjah celcius ? WOHA !

ehh , saya ada tag akak :)

http://hujanmakinlebat.blogspot.com/2011/06/ga-200th-entry-by-tukang-cerita.html

aizamia3 said...

ainhany:
alhamdulillah selamat sampai tempatnya..

aizamia3 said...

diana ilyana:
insyaAllah, akak cuba..

PinKy MoMMa said...

cuti cuti malaysia betul dia kali ni ;)

bila la kami nak bercuti...ari tu gi kuantan pun celebrate besday dak adik je..aihh..

aizamia3 said...

PinkyMomma:
itulah.. Sesekali dapat jalan, jauh betul..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...