Followers Remaja Purba

Sunday, June 26, 2011

FB boleh, Blog tak boleh

Ke'stress'an melanda diriku sejak malam tadi..

Malam tadi:
Sesi makan-makan dan bergossip di rumah atuk bersama mak dan bapak budak.. Seronok memanglah seronok tapi dalam masa yang sama hp ku merajuk pulak.. Entah kenapa tiba-tiba 'hang'..

Tiap kali aku cuba log in, terus 'hang'... aarrgghhhh... nape jadi macam tu.. Aku try bukak FB, ok je.. takde pulak masalah.. Aku dah off on, keluarkan bateri, sim card, memory card tetap sama hasilnya.. Dah off pagi tadi on balik pun tetap sama.. walhal hp tu belum setahun dibeli..

Alah.. sayang.. kau kenapa..? Merajuk dengan aku ke..?
Mati kutu aku sekejap, dah rasa macam cacing kepanasan pulak.. merengek dengan hubby pun tak guna sebab.. 'eloklah tu.. biarkan hp tu rehat kejap..'

Apa patut aku buat ni, nak harap lappy hanya boleh on kat luar rumah, ish.. lecehlah macam ni.. dahlah aku harap hp nak update blog bila aku kat dalam rumah..


psstt: Hujan panaslah pulak sekarang ni.. kat mana lagi aku nak update blog ni..

31 comments:

Eera Shera said...

betul ckp hubby akak tu..bior le hp tu rehat dulu..die nk mc la tu..hehe

aizamia3 said...

Eera Shera:
jangan dia rehat terus sudah.. meraung akak dibuatnya nanti..

salwaismail said...

salwa tengah jalan2 cari blogger yg nk letak link diaorang dekat blog salwa. kalau nak boleh klik kt link exchange okay?
http://salwaismail.blogspot.com

aizamia3 said...

salwaismail:
... ;)

saiazuan said...

bli lappy bru la pas nie

Sunah Sakura said...

aiyok...sabar je lah... huhuhu...

Budak Botak said...

Sebab memori full la kot, selalunya camtu la. Biasa la sebab FB lagi ringan dari blog...

anismelon said...

nie sesuai dgn segmen abg ben yg bila isteri berblog..suami..anak..ngeee..enset toh na suh sis berenti seketika la toh..hehehe

Nini Hartini said...

header baru ye kak? baru org tau ni blog perempuan. hehehe...

entahnya, bg lah rehat. blog berat. tu yg hp akk bengang tu. asyik buka blog je katanya..hehehe

JHaZKiTaRo said...

salam kenal.. rajin2, jemput singgah ke blog hamba kalau nak baca pengalaman hamba mengembara ke 46 buah negara.. :)

Norhisham Nordin said...

huhuhu... memang tertekan sangat nih...

Norhisham Nordin said...

follow blog ni lah... macam best jek... hehehe...

aizamia3 said...

saizuan:
lappy baru beli, yg tengah prob. sekarang ni hp.. :(

aizamia3 said...

Sunah Sakura:
tengah sabar dan memujuk diri.. ;)

aizamia3 said...

Budak Botak:
Mungkin kot.. format balikler gamaknya macam ni..

aizamia3 said...

anismelon:
hahaha.. hp tu dah terlebih kena picit agaknya tu yang dia nak mula merajuk..

aizamia3 said...

Nini Hartini:
hehehe.. akak baru tukar atas bantuan sorang blogger tu..

sampai ke la ni ni hp akak masih 'hang' lagi..

aizamia3 said...

JHaZKiTaRo:
seronok bila banyak tempat kita dapat jelajah kan.. kenal dengan ramai orang.. ;)

aizamia3 said...

Norhisham Nordin:
tertekan gak tapi under control lagi..

follow.. okey je.. i like.. ;)

anismelon said...

sokong kak tini jap..anis pon ingat laki b4 nie..sbb tngk pic cam laki..tp smlm tngk name btl2..bace entry baru tawu pompan..heee..

http://anismelon.blogspot.com/2011/06/aku-hotaku-seksiso-what.html

cikmemy said...

hp mogok mintak beli yang baru kot..hehehe...sabar jela eh...

aizamia3 said...

anismelon:
walaupun dalam entry tak bercerita secara detail tapi masih ada yang menyangka lelaki.. itu yang tukar header tu.. hikhikhik..

aizamia3 said...

cikmemy:
hp baru tak sampai setengah tahun, fuh.. janganlah dikau merajuk terus ye sayang..

Abang Long said...

Salam...biasalah...makin canggih hp tu makin kerap dia buat perangai. Dia mintak tukar yg lagi canggih la tuh hehehe..

http://abanglongonline.blogspot.com/2011/06/isteri-memaksa-jadi-curang.html

salwaismail said...

salwa buat GA ajak awak join :)
http://salwaismail.blogspot.com

aizamia3 said...

Abang Long:
wslam.. kalau boleh janganlah dia merajuk terus.. sebab yang prob sekarang ni takleh bukak blog.. tapi dah bagi hint kat en. suami nak lain.. hikhikhik..

aizamia3 said...

salwaismail:
;)

PinKy MoMMa said...

yang i dh kena minggu lepas, ni baru je ok balik huhu..mmg stress

melambatkan keje tau ;)

risa said...

ekekeke...ngape derang ko lelaki dik nonnn...sebab tulisan ko ganas kot
hahahaha...ape2 pon akak suka baca okehhh...update jgn tak update walau pon dalam toilet...erksss

aizamia3 said...

PinkyMomma:
aduh.. ai pulak merajuk dengan hp ai tu.. huhuhu.. janganlah dia merajuk terus.. apa patut dibuat ni agaknya..

aizamia3 said...

risa:
tak taulah k.risa.. ada yang view profile dorang ingat lelaki... hikhikhik..

ni pun dah ala-ala pening malam nanti tak dapatler nak hapdet.. huhuhu...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...