Followers Remaja Purba

Saturday, June 25, 2011

Bang , jom g jalan jalan





Sesi berjalan-jalan di petang hari..

Korang nak join, mai bawak tikus korang tu kat SINI..


Masa untuk senaman jari-jemari..


22 comments:

Eera Shera said...

sudah runcing jari jemari ku kak..hoho..tetamu dtg x mau jamu kuih muih ke?hehe

aizamia3 said...

Eera Shera:
hoho.. singgah nak jenguk muka je sebab dah kembung minum air.. hikhikhik..

Sunah Sakura said...

berjalan ke sini pulak~ :)

shah said...

da follow...
http://89shah.blogspot.com/

Cik Ezy said...

dtg jalan2 kat cni..
=)

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam perkenalan dari saya :D

saya berkunjungan ke sini :)

NAK JALAN JALAN? MEH KE BLOG SAYA PLAK : Bang , jom g jalan jalan.

aizamia3 said...

Sunah Sakura:
... ;)

aizamia3 said...

shah:
:)



Cik Ezy:
nanti kita singgah balik ye..



yaya budak suka embun:
yup.. terima kasih singgah..


psstt: esok aku bw kat blog korang ye.. dah lewat sangat nak lepak kat luar umah ni..

Lizan said...

jalan2... sumer nak gi jalan jalan..hehe

Shuk_ArChie said...

saya datang tidoq di sini... hehehe.. jom jadi rakan blogger saya?!
Klik Sini untuk melawat blog saya!

kay_are said...

segemen lagi?? dah lame dah tak join segemen2 ni.. huu

aizamia3 said...

kay_are:
petang semalam punya segmen, la ni tak sempat lagi nak bw.. huhuhu..

Nor Fadila Rosli said...

salam..huh..penat buat blog walking dari cik Ben..basah ketiak ni hehe..jom jadi rakan blogger? saya dah follow awak..
:)
http://blogakufadila.blogspot.com

Adam Narzuan said...

Jalan-jalan dari segmen BA.. sINGGAH BLOG ADAM NANTI YER..

tEngOk ni juga..
Tinju Orang Utan

Fadzmie Mohamad said...

Singgah dari segmen BA. :)

# bang, jom pergi jalan-jalan #

aizamia3 said...

buat korang yang dah penat jalan kat sini.. jangan merajuk lak ye.. bagi masa kat aku untuk singgah pulak kat blog korang..


psstt: sedang merajinkan diri utk bw walau hakikat hati tak senang gara-gara hp problem.

saiazuan said...

jalan2 sini :D

list move bulan depan
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/upcoming-july.html

Qaseh Qhaleef said...

singgah sini jap....
penat berjalan ni...
hehehe
=)
http://qasehqhaleef.blogspot.com

Lulu Caldina said...

Yeah lulu datang kat sini.. Hai awak!!

aizamia3 said...

saiazuan:
;)



Qaseh Qhaleef:
meh rehat jap kat sini.. ;)



Lulu Caldina:
hai kat awak jugak.. ;)

Ninie Dora said...

singgah sini :)

jemput singgah entry trbaru http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/kau-suka-madu-x.html

aizamia3 said...

Ninie Dora:
terima kasih.. ;)
datanglah lagi..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...