Followers Remaja Purba

Wednesday, June 15, 2011

Disebalik percutian di Marang, Terengganu (part 2)

11 Jun 2011 (Sabtu)


Bersama model disebalik hasil tangkapan mencandat sotong..




Petang, sebahagian dari geng PTT sebelum sesi beramah-mesra dengan Pasar Payang.. 'bos' PTT nak ambil gambar dengan adik tapi dak adik taknak.. dia ni memang jenis tak mesra camera.. ;)



Sepetang bersama anak-anakku..


BBQ time..


BBQ ayam dan sebahagian dari sotong yang dorang dapat tu.. Awalnya aku ingat buat semua tapi rupa-rupanya ada yang nak bawa balik, maka sikit jelah buat untuk BBQ..



sila abaikan pemandangan gambar ini kerana masing-masing dah lapar, lupa nak ambil gambar..



Ni namanya pulut periuk kera.. ada antara geng PTT ni tak pernah rasa, jadi periuk keranya dibawa khas oleh hubby.. Dua hari berturut-turut buat pulut periuk kera..



psstt: Bersambung ke entry berikutnya..

4 comments:

  1. pulut tu nampak bestttt sgt..di makan dengan apa kak? biasa pulut makan dengan rendang/serunding kan? yg bekas merah tu dalam dia apa?

    ReplyDelete
  2. dalam pinggan tuler pulut periuk kera yang dah dibuang kulitnya..
    boleh makan dengan rendang/serunding.. macam makan pulut biasa.. sama je cuma yang ni dikukus dalam periuk kera..

    ReplyDelete
  3. ooh. ingat tu kuahnya ke. lama x mkn pulut mcm ni. aduii mengidam. hahaha


    Jom Join Bloglist Belogfarr

    .

    ReplyDelete
  4. Nini:
    kalau nak, datanglah umah.. tapi kena set bagitau bila, sebab nak kena amik kat kg dulu..

    ReplyDelete

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...