Followers Remaja Purba

Friday, June 24, 2011

Channel 132

Sebelum munculnya Maharaja Lawak di Astro Warna, aku memang tak langgan pun channel tu.. Yang sedia ada ni pun tak terlayan, astronya ada satu berebut nak tengok itu ini..

Malam ni final Maharaja Lawak Akhir.. Lepas habis final ni nanti mesti ramai yang akan unsubscribe balik pakej ni kan.. Dalam mukabuku ada yang dah bersedia nak unsubscribe..

Aku..? Kena tunggu green light dari hubby, kalau senyap je maka kenalah berkorban sementara atas kenaikan bil bulanan astro.. Tapi satu je aku puji astro, setiap bulan kena bayar bagi mengelakkan pemotongan.. Kalau nak terus tengok maka kenalah bayar.. Tak bayar tak dapat tengok..

Ada baik dan buruknyalah disebalik apa yang astro tawarkan.. Tepuk dada tanyalah hati..


psstt: Bersedia untuk melayan Maharaja Lawak tapi mataku ini terlebih disiplin pulak.. Awal lagi nak tidur.. Esok bukannya kerja..

4 comments:

PinKy MoMMa said...

kita tak dpt tgk huhu..x langgan ;)
esok tgk kt you tube je la nampaknya..hukhukhuk

aizamia3 said...

PinkyMomma:
ai pun ikutkan hati taknak layan channel tu dah hubby suruh subscribe..
Layan kat youtube dalam rumah pulak takde line BB..

kay_are said...

tak terase sangat sebab memang awal2 lagi dah langgan mustika.. so memang takkan unsubscribe pun pasni.. huu

aizamia3 said...

kay_are:
nampaknya belum masa lagi untuk unsubscribe channel tu. en. suami belum bagi kata putus lagi..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...