Followers Remaja Purba

Tuesday, September 15, 2015

With Dato CEO


Semalam berlangsungnya Majlis Persaraan bagi 4 orang warga tempat kerjaku..
Tapi bukan itu yang aku nak highlight kan sebenarnya..


Ini sebenarnya..
Kalau Jumaat lepas aku bersama Datin, Wife CEO..
Hari ni bersama Dato CEO pulak..


Sempat Dato' bergurau..
'Saya kena jengketkan kakilah macam ni nak bagi sama tinggi..'
Lepas Dato' tengok balik gambar tu, beliau minta delete..
Okay Dato.. dalam hp saya delete dah.. ekekeke..
Bukan senang nak bergambar kenangan macam tu..
Hanya pada event dan aktiviti tertentu..
Kalau tak.. takkan aku dapat gelaran ratu selfie dari beliau ekekeke..

'Untunglah..'
Antara reaksi rakan-rakan bila tengok gambar ni.. ekekeke..
Habis tu, yang lain macam segan, malu-malu kucing..

Ok dah..
Sekarang masa untuk bekerja..
Kita lupakan sekejap apa yang dah berlaku..
Sementara tu, aku cuba cilok rempit singgah teratak kengkawan ye..



StatusHati: Kembalikan hatiku yang kau telah bawa pergi..


15 comments:

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Bukan senabg nak dapat bergambar macam ni kan :-)

OhPanduan said...

Suka bergambar dapat gelaran ratu selfie.

Jobdirumah Buat Duit said...

Nanti Dato tengok yang ini nanti pun kena delete juga.

eima said...

Sporting betui boss....

idzwa kamaruddin said...

peace yang tak menahan tu!hehehe..

Lea Ismail said...

nak selfie ni takleh malu-malu

Amanda Suria said...

kalau cik abe i ni sure dah merajuk tarik muka 40 hari ni..hahahaha...

paridah said...

manis senyuman ceo yg sporting tu...

ArELeEz said...

cantik outfit u.

LZ - The Blog Owner said...

Untung dapat bergambar dengan CEO sporting. :-)

Kakzakie said...

Boss yg baik biasanya akan dihormati bukan yg digeruni

norhidana miswan said...

spoting gile ceo akak... heheheh

uncle gedek said...

Yang nak bersara posing nya biasa je...

yang belum bersara tu yg posing maut!

hehehe

Malinda said...

bagosnye ceo kat tempat adik langsung tak sombong kalau tengok muka cam peramah....hehehe

hainom OKje said...

Berbaloi le pakai baju cantik hari tu, dapat selpie ngan CEO....
Hihi....
Sporting ek dia...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...