Followers Remaja Purba

Tuesday, September 29, 2015

Segmen Blogwalking Ceria Bersama Anizz Annisa


Jalan-jalan..
Pusing-pusing..
Jumpa segmen ni..
Sangat mudah dan simple..
Asalkan nak kena rajinkan diri blogwalking je..
Memandangkan line telefon dan internet rumah dah ok..
Maka.. bolehlah aku bergumbira melayani internet sepuasnya..



Pada yang nak join.. meh klik SINI..

Tarikh tutup penyertaan pada 30 September, pukul 6:00 petang.
Kepada yang tak sempat nak join.. boleh aje sama-sama kita blogwalking..



Untuk segmen kali ni..
Salah satu syarat kena nyatakan nama dan jenis blog..

Nama pemilik blog ini ialah.. aizamia..
Jenis blog pulak lebih kepada personal..
Memula dok sibuk cerita pasal anak..
Sekarang dok sibuk menyelit sama cerita pasal diri sendiri.. kihkihkih..

Apa-apapun salam perkenalan bagi yang baru nak kenal Mak Budak a.k.a Remaja Purba ni..
Meminjam StatusHati pagi tadi..
Berkawan biar seribu.. berkasih untung tau kalau lebih dari satu.. kihkihkih..




StatusHati: Kalau kita beri kebahagian kepada orang lain pasti hati kita turut merasa bahagia..


14 comments:

JR said...

Selamat bersegmen & gudluck..

JR said...

Selamat bersegmen & gudluck..

nona senyum2 said...

smoga berrrrjayaaaaaaaaaaaaaaaa....

btul sgt tuh statuss hati pg td punyerrr, kihkihhhh

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Bagus join macam ni. Boleh eratkan hubungan sesama blogger.

OhPanduan said...

Macam menarik untuk disertai ni.

Jobdirumah Buat Duit said...

Selamat bersegmen, suka dengan StatusHati tersebut..hehe.

DRAMATIC UNIQ said...

singgah blogwalking sini..
dari segmen yang sama.. :)

http://www.dramaticuniq.com/2015/09/Segmen-Blogwalking-Ceria-Bersama-Anizz-Annisa.html

Nor Eliyana said...

BW sini ye, dari segmen yg sama ^_^

Anizz Annisa said...

thanx join

jom blogwalking!

http://adnan-daughter.blogspot.my/2015/09/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

Siti Rohaida Yusof said...

Singgah dari segmen Anyss
http://www.kisahsidairy.com/2015/09/segmen-blogwalking-ceria-bersama-anizz.html
jom blogwalking!!!

kak gojes said...

Masa untuk Blogjogging Jemput Singgah BELOG KAK GOJES..nama jer gojes erk

anak denesor said...

pure nyer blog..ske tgk

Riana LittleCuties said...

Salam singgah berjalan2..dan follow sini jugak...

Meh singgah laman saya Riana Little Cuties..

iffah hussin said...

http://www.bondezaidalifah.com/2015/10/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html


Salam Perkenalan :)
Bonde datang meninggalkan jejak disini :)
www.bondezaidalifah.com

done follow...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...