Followers Remaja Purba

Friday, September 11, 2015

Bila kali terakhir bermain Bowling..?



Aku pun dah tak ingat bila kali terakhir aku join main bowling..
Setakat angkat bola, baling ke depan retilah..
Tapi.. jangan kata ke depan, ke belakang pun pernah.. kihkihkih..

Petang ni..
Akan berlangsung perlawanan bowling antara bahagian..
Di mana.. macam mana.. apa yang menarik..
Will update soon..




Meh.. kita belanja sekeping gambar..
Menangis meraung nak ikut ke office pagi ni..
Sabar ye sayang.. petang nanti jadi penyokong untuk team ibu ek..






StatusHati: If I’m not made for you then why does my heart tell me that I am.. Is there any way that I could stay in your arm..



14 comments:

Amanda Suria said...

Nuha!!!meh mamalong nak kiss cikit ha...hehehehe....bowling??wah best ni....jom..i champion tau...

ziana eunos said...

dah lama sangat2 xmain bolling ni ^_^

*jemput singgah http://zianaeunos.blogspot.com

Malinda said...

akak pon tak pandai main bowling gak....petang ni suh dak nuha cute jerit lelebih sikit bagi semangat kat mama dia mana tau bole menang....hahaha

Sham said...

setahun yg lepas...main dengan family ramai2...meriah giler...pdhal main xberape pun tp sebab ramai jadi kecoh je lebih...kikiki...

paridah said...

PANDAI MAIN BOWLING YA...BERAT JUGA BOLA BOWLING TU YA...KAK MAIN GAME BOWLING JER..

Mirabeads azi said...

dah lama tak pi main bowling hehe

Kakzakie said...

Adik sokong team ibu petang ini
Kalau ibu menang adik ada habuan sama:)

All the best buat ibu dari auntie di sini.

BTS said...

bowling?..games apa tu ea?

Punya lah lama tak main..huuhuhuhu

norhidana miswan said...

lama gile tak main bowling... last zmn anak dara kui3

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Hari ni harapnya tak jadi bola baling ke belakang yea.

OhPanduan said...

Selamat maju jaya. Dapat hadiah nanti jagan lupa kongsi-kongsi juga dengan adik.

Jobdirumah Buat Duit said...

Boleh memang nanti bila adik sokong ibu.

asyifa mustaffa said...

Assalam...
Lamanya la hai tak bw.Nuha pun da semakin besar ya...

Gud luck ya.

iryanty ahamad said...

dah lama tak main bowling..jalan pi main bowling pun dah.lupa ...huhu

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...