Followers Remaja Purba

Wednesday, September 23, 2015

Kedai makan Anika D'Fresh


Bab makan waktu malam ni yang den lomah ni..
Nak pulak bila chef hubby ajak makan dekat luar..
Dah depan mata, takkan nak tengok je kan..
Dengan separuh rela habis juga aku makan..
Alhamdulillah.. kenyang..
Itulah dia.. bila DIA masih bagi kita nikmat untuk merasa makanan..
Syukur Alhamdulillah..


Sekali lagi kami makan di SINI..

Dia yang semakin demand..
Dia yang semakin pandai memilih..
Dah tak nak share dengan dak Kakak dan dak Adik..



Buat semua yang balik kampung..
Moga selamat perjalanan pergi dan balik..
Moga dipermudahkanNYA..
Selamat menyambut Hari Raya Aidiladha bersama keluarga..


Aku..?
Masih dengan tugasan hakiki..


StatusHati: Rasa sayang terhadapmu takkan berhenti..



13 comments:

amirah said...

sedapnya abc nuha...!!!

idzwa kamaruddin said...

sama sedang bekerja!hehehe..

ArELeEz said...

slm aidiladha 2 u too..!

eima said...

selamat hari raya korban dear

insan marhaen said...

Selamat Hari Raya Eidul Adha...

ohpanduan panduan said...

Selamat Hari Raya Aidil Adha buat akak sekeluarga. Sedap makan-makan.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Dah pandai makan ABC yea. Selamat Hari Raya Korban Akak.

Jobdirumah Buat Duit said...

Seronok makan-makan dengan keluarga. Selamat Hari Raya Aidil Adha akak.

Malinda said...

comelnye dak nuha pakai tudung...anak akak si izara jangan harap la dia nak betudung camni...akak pon selalu rase berat hati makan kat luar malam hari...tapi bila dah sampai kedai makan akak pulak yg order lelebih...camno nak di kato??? ;p

Amanda Suria said...

Hari ni kerja...Jumaat pun kerja...

nona senyum2 said...

wah, hehe.....

sy suka status hati tuhh,

amboiii, si anak.... cutenye makan tak nk share, hahaha

Nurfaezah Abdullah said...

comelnyerr dak nuha pakai tudung hehe

iryanty ahamad said...

semakin cerdik...share lah sikit dengan cik yan

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...