Followers Remaja Purba

Wednesday, September 2, 2015

Wedding adik blogger SuriaAmanda


30 Ogos 2015.. Ahad..
Undangan Perkahwinan adik blogger SuriaAmanda..

Undangan ni aku dapat sejak sebelum puasa lagi..
Memang dah masukkan dalam list sesiap, takmo hubby ada aktiviti lain masa tu..
Bila tiba masanya.. cuma dak Nuha je yang ikut..
Dak Kakak dengan dak Adik takmo ikut..
Tak dapatlah nak temukan dak Kakak dengan dak Dania anak SA..
Dak Qhaira pun aku tak jumpa..
Dak Kembar pulak aku cuma dapat tengok dorang lalu depan aku je..

Alhamdulillah.. smooth je perjalanan nak ke rumah SA..
Dek kerana segan, maklumlah kali pertama jumpa.. cik Nikon pun aku tinggalkan dalam kereta.. kehkehkeh..
Dak Nuha paling seronok, banyak dapat gula-gula..

See.. dak Nuha je yang conquer album gambar dalam hp aku..


Akhirnya terlakar sejarah dalam blog aku ni..
Kami mula rapat belum berpegang tangan sejak awal tahun 2015.
Buat jadi rapat sebab group'geng mental' kami..



Jealous ai tau.. SA.. u kecik ai besau.. kihkihkih..


Cantik aturan dariNYA..
Merasalah aku tengok pengantin di arak hingga ke pelamin..
Selamat Pengantin Baru buat Shafikah dan Tarmizi..
Moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..


Sebelum pengantin bergambar di pelamin, aku dah ambil gambar dulu..
Siap minta abam photographer tu ambil lagi..
Tak cukup gambar pengantin, gambar abam photographer tu ai ada u.. kahkahkah..
Agaknya kalau lama aku tunggu tu.. mahu berlambak gambar aku kat atas pelamin..
Apa-apapun..
Terima kasih SA atas undangan ini.. lebiulah..



StatusHati: Kurniakanlah kepada kami jiwa yang tenang dan tenteram Ya!Allah..


22 comments:

Puan Wawa said...

Tahniah utk pengantin..bagusnya dpt jumpe sesama blogger..")

Lea Ismail said...

Comel je pengantinnya. Seronok dpt jumpa geng blogger

lieyalatif said...

seronok dpt makan nasi minyak...jumpe plak geng blogger..selalu dok berceloteh dlm blog aje kan....

Kakzakie said...

Oh... dpt menghadirkan diri majlis adik SA
Nuha yg seronok. Kakak suka aje tengok gambar Nuha bebanyak mana pun.

lynndamya said...

Salam singgah dpd blog Suria Amanda (n_n)
tahniah jadi top 3 commentors di blog dia..hehe..

Malinda said...

bestnye dapat jumpe kawan2 blogger camni...dak nuha nampak kan main happy lagi...kikiki

idzwa kamaruddin said...

kak SA memang kurus dan cantik!

uncle gedek said...

Dapat tapau laok pengantin tak?

Hehe

Nurzakiah Hanum said...

singgah rabu
hari ni anum bz sangat2
x sempat BW

rubiah kadir said...

Segak si jejaka..cantik si puteri...

Best dpt mkn lauk2 pengantin..best dpt jumpe sesama blogger..rapatkan ukhwah

norhidana miswan said...

msti kakak pantin yg over maklum jumpa geng2... borak tak hengat hehehe...

che mid said...

Walaupun nikon tinggal dalam kereta, tapi gambar2 tetap banyak ha ha...rajin betul jumpa blogger..tabik spring a sis..

kakyon said...

wahh best dpt jumpa rakan blogger.
sweet pengantin nya..

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini sis...wahh...bestnya dpt ke majlis perkahwinan adik blogger SA...semoga kedua mempelai berbahagia dan berkekalan hingga akhir hayat...amin

Mirabeads azi said...

bestnya dpt jumpa kawan blogger kan

tiga lalat said...

wahh sonoknye kawen moga berkekalan., ;p

Aisya Ahamad said...

Tahniah buat pasangan pengantin. Hehe

HeNRieTTa JoSe said...

aik..gambar abam photographer pown ado....hehehe...bestkan dpt jumpa...hehehe...

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

mmmm... hehehe... tahniah... dapat juga awak makan nasi minyak... :d

Khai♥Rin : anies said...

da penah jumpa SA ni puasa aritu... ;-)

Mummydearie said...

Akhirnya bersua muka jugalah ya dengan SA. Nasib baik juga you pergi dengan Dak Nuha aje. Kalau pergi dengan suami, lagilah banyak gambar atas pelamin I rasa tau ^_^

Kira Sakura said...

cantik kaler tema pengantin. rasa macam tak pernah nampak lagi kaler tu. kaler ape tu ek?

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...