Followers Remaja Purba

Monday, September 14, 2015

Kejohanan Bowling antara Bahagian Anjuran Puspanita 2015


Kejohanan Bowling ini telah diadakan pada hari Jumaat lepas..
Bertempat di Ampang Superbowl Puchong (IOI Mall)..
Dengan 11 pasukan terdiri dari 4 orang mewakili setiap bahagian di Jabatanku..
Dan.. aku salah seorang yang turut serta..

Perghhh.. dah lama kot aku tak main..
Skill.. dah memang lama menjunam ke laut dalam..
Setakat baling lontar masuk longkang, biasa dah..
Kalau nak strike.. sekali dalam satu set kot.. ekekeke..

 
 Bergambar bersama kumpulan dan juga Datin, wife kepada Dato' CEO aku..


Meh.. belanja beberapa keping gambar.. 
 Satu kelemahan ketara, bola bowling tu licin weh..
Bila baling beberapa kali dok terlepas dari jemariku..
Aku syak team aku kalah sebab tu lah..  kehkehkeh..


 Bersama hadiah kemenangan.. saguhati..


Dak Nuha haruslah ada.. 
Penyokong cilik..
Bola masuk ke longkang dia punya marah.. geram.. 'ibu ni...'



Tahniah buat semua.. baik yang menang ataupun tidak.. semua dapat hadiah..


Tamat permainan, keluar je bangunan..
Nah.. tu dia.. jerebu makin teruk..
Jarak penglihatan pun terhad..


Sepanjang laluan di LDP dan di NKVE..


Hari ni..
Masih lagi berjerebu..
Moga kesihatan anak-anak yang bersekolah tidak terjejas hendakNYA..



StatusHati: Aku tidak sesekali melupakanmu..


13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya bowling

Kakzakie said...

Tak kisahlah janji happy dan at least dpt exercise foc
Nuha juga yg seronok dpt ikut sama.

paridah said...

ok tu happy main bowling xmenangpun dpt hadiah juga..

ohpanduan panduan said...

Seronok main bowling ramai-ramai macam ini.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Saya pun suka main bowling. Seronok.

Jobdirumah Buat Duit said...

Main bowling. Bestnya. Tahniah dapat hadiah.

Malinda said...

betol tu salahkan bola je senang...hahaha...walau pon tak berapa pandai main yg penting gaya ko tetap cam pro dik yg tu akak suka...main seronok2 je menang kalah belakang cerita...nasib ada gak hadiah saguhati kalau tak mesti dak nuha mengamuk...hahaha

nur anis said...

seronoknya ada aktiviti macam tu..

lieyalatif said...

bile dah lame tak melontar mmg lambat gak nak panas tu.... mujur takde juara longkang kekeekekek...kat opis lieya ni buat siap ade piala juara longkang lagi...malu2 akak yg dpt tu nak gi amik hahhahahahah

aiman mania said...

Wahhh..jaguh bowling nih!
Kalau sy main rasanya langsung tader dpt strike punya..hahahhahaa.....tangan kejung..lol....kekekke

P/S :kLIK klik nuff dia...mai klik kita punya nuffnang kalau ada iklan menari2..huhuhuu...
Jom sggh blog saya :)
http://aimanbudakbaik93.blogspot.my/2015/09/short-trip-to-langkawi-island-hopping.html

Qaseh Vee said...

saya klu main bowling , rasanya saya kot yg masuk kat longkang tu ... mcm bola tu je yg lbh berat ... my anak buah dah start batuk ...

ArELeEz said...

strike belakang kira! yg penting, enjoyce..!

hainom OKje said...

Seronoknya berbowling bersama rakan taulan Aiza...alah bowling ni tak yah tunggu skill, baling jee beberapa kali, skill pun mailah hihi

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...