Followers Remaja Purba

Friday, July 22, 2011

Pegang tak boleh, jeling apatah lagi..

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Start entry ini di publish, aku akan bercuti dari jengah jenguk blog sambil blogwalking.. kerana aku akan menyibukkan diri di rumah atok sedara aku.. Confirm aku tak boleh pegang lappy.. Jangan kata pegang, jeling pun tak boleh.. silap-silap aku yang akan dijeling dek hubby..

DAN..

Aku sedang berbelah bahagi ni nak pergi ke tidak ke Putrajaya.. ada Family Day tempat kerjaku.. Hubby dah bagi lampu hijau tapi rasa macam tak best pulak sebab esok birthday hubby dan jugak atok.. Kenduri doa selamat + sambut birthday..


Tak kisah ke mana aku akan pergi.. nanti aku cuba story kat korang okay.. Kalau takde apa aral melintang menegaklah.. moga semuanya berjalan dengan lancar.. InsyaAllah..



psstt: Hubby nak hadiah tapi aku minta KIV dulu.. hikhikhik..

26 comments:

Farah Shamsudin said...

hadiah apakah itu??hehehee..

abglan said...

He he he... hubby dah tak tahan ngan blogger tegar kui kui kui

Lizan said...

happy birthday ayang.... eh.. happy birthday hubby aizamia..(tersyasul laks... hihi)

BRO_MONDAY said...

aizamia : mana yam lebih pentim dahulukan lah...('',) wah!!! hepi besday tu hubby yu..semoga berbahagia di samping anak & bini sentiasa ok...terbaik..KIV tu nanti dulu kan? adesss...tunggu gaji ye??? koh koh koh

p/s : elok lah tu, nanti dah free baru buleh pegam lappy...

ariana's said...

Salam. Jgn lah pegang atau jeling dulu..nnti ada yg marah..tunggu..nanti kita bertemu kembali ye..:)

Niena Pengembara Ilahi said...

salam ziarah.. sorry sempat senyum jer kt sini :D

Nour Akmal said...

hrp2 semuanya berjalan lancar..
yg pntg enjoy cuti tu nnt..

kueh bakar said...

boleh juge kiv ye...

mamawana said...

Assalam,

Watpertu?

Nini Hartini said...

tini kan, x reti nk beli hadiah utk suami.hehe...kalau beli baju, seluar, tu je balik2.. haha..

kak, lappy xde, bb kan ade ;0

YanaMIB said...

xpe xpe paham..family comes first..klu dpt hubby cam ujang mmg xkesah nk on9 anywhere..sbb dia pn kaki on9 gak..ngeee~

nnt story la part bg hadiah besday hubby tu tau..sbb sy mmg xtau nk bg hadiah apa kt hubby ..hahaha~ =P

aizamia3 said...

Farah Shamsudin:
takde hadiah tapi masih KIV lagi..



abglan:
sebelum majlis lagi dah kena tegur-tegur sayang.. hikhikhik..

aizamia3 said...

Lizan:
erk.. ? tq tq..

aizamia3 said...

BRO_MONDAY:
tang KIV tu bukan kena beli guna duit bro tapi en. suami nak tambah ahli keluarga.. hahaha...

aizamia3 said...

ariana's:
itulah kak.. walaupun tak pegang lappy tapi hp pulak sentiasa ada di tangan.. hikhikhik..

aizamia3 said...

Niena Pengembara Ilahi:
takpe.. memasing sibuk..



Nour Akmal:
yup.. memang happening dear.. ;)

aizamia3 said...

kueh bakar:
oh! Dah tentu.. kena perlukan persetujuan bersama.. ;)

aizamia3 said...

mamawana:
ada kenduri kat rumah atok sedara.. ;)

aizamia3 said...

Nini Hartini:
bb ada tapi tak boleh bukak blog through hp.. tak terpergi2 untuk check balik hp ni kenapa 'hang' tiap kali log in masuk blog.. :(

aizamia3 said...

YanaMIB:
tang hadiah tu.. hikhikhik..
kalau Yana nak bagi dak Ujang kena persetujuan bersama.. tu pasal ai KIV dulu hadiah untuk hubby tu.. hahaha..

Nini Hartini said...

oh ye ke???... adalah tu kurang software apa2 kot... tini gne iphone boleh je masuk blog. iphone ngn bb xde lah beza sgt kn?

Nini Hartini said...

oh ye ke???... adalah tu kurang software apa2 kot... tini gne iphone boleh je masuk blog. iphone ngn bb xde lah beza sgt kn?

Nini Hartini said...

oh ye ke???... adalah tu kurang software apa2 kot... tini gne iphone boleh je masuk blog. iphone ngn bb xde lah beza sgt kn?

aizamia3 said...

Nini Hartini:
ntahlah Tini, akak pun tak tau.. takpelah.. biarlah dulu hp tu rehat dulu.. hikhikhik..

fRaMe+LenSeS said...

sonoknya sambut besday yang tersayang.. ;)

aizamia3 said...

fRaMe+LenSeS:
Alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar dan menjadi kenangan buat en. suami dan atuk sebab diraikan dalam majlis yang cukup besar.. ;)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...