Followers Remaja Purba

Thursday, July 21, 2011

Jangan jeling je.. mai lah kat sini..

Agenda hari ini

Aku nak jalan-jalan melawat blog korang..
Korang sediakanlah apa-apa yang patut..
Aku tak nak makan yang berat-berat cuma demand je..
nasi kerabu pun ok, tak pun pizza ke McD ke.. kihkihkih..

Korang jangan tak bagi aku masuk pulak ye..



psstt: Sayang korang ketat-ketat..

25 comments:

MARIA LIZA said...

amboi memang sangat demand!!! he..he..

Farah Shamsudin said...

sila2 masuk..:)

bujal X said...

blog saya hari ni ada siput sedut~boleh?

aizamia3 said...

MARIA LIZA:
kihkihkih.. bukan selalu cuma hari2 je.. ;)

aizamia3 said...

Farah Shamsudin:
mesti singgah.. ;)

aizamia3 said...

bujal X:
wah sedap...
anak daraku panggil siput mat rempit.. kihkihkih.. ;)

kakcik said...

Kat blog kakcik tiada makanan. Kata-kata pun kurang! :)

Mommy Fara said...

yeyeah!

leyzajamil said...

haha..ingatkan mende lah tadi.
kalau gitu petang2 sikit baru awak datang la ye..jumpa nanti..he3

azam said...

amboi...meh sini ada nasi kerabu ...hehehehe

NM02 said...

pintu umh dah bukak luas2 ni





mari la cepat

anismelon said...

sile sile..anis ade tea ngn roti kering je..tak pe tak..hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

sila sila sila bersila dirumah saya..ekekekek..

putribongsu said...

awak da jln blog kite kan kan? heeee thx :)

putribongsu said...

anda ditag oleh sy...hehehehe.mari join

http://celotehbongsu.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

MamaEma said...

nanti dulu..nak kemaskan rumah dulu..ehek

BRO_MONDAY said...

aizamia : kan best kalo betul.....datam je blog kawan², kite baca, pastu komen apa yam patut, pastu tetiba kuar makanan dan minuman depan kite, tanda terima kasih owner blog terhadap pembaca+pengkomen...koh koh koh

aizamia3 said...

kakcik:
walaupu kurang tak amat berharga.. ;)



MommyFara:
oyehh... ;)

aizamia3 said...

leyzajamil:
boleh.. kalau petang.. kita minum petang jelah sebab dah kekenyangan.. ;)



azam:
wah! sedap.. nak.. nak.. hikhikhik..

aizamia3 said...

NM02:
hurm... semerbak bau..

tuan rumah masak pe tu..?

aizamia3 said...

anismelon:
akak nak teh panas boleh..?




Mrs. Eady:
sila pun silalah.. dah tuan rumah jemput masuk.. hikhikhik..

aizamia3 said...

putribongsu:
dah.. pagi tadi lagi lalink.. ;)



MamaEma:
dah habis kemas ke tuan rumah.. ;)

aizamia3 said...

BRO_MONDAY:
fuh.. kalau cenggitu.. kenyang teramat dibuatnya.. nak blogwalking pun tak larat.. ;)

BRO_MONDAY said...

aizamia : cuba bayang kan pulak, kalau bulan puasa macamana??? nak BW pun kena tunggu malam dan masa sahur..bagi yam nak jimat pulak, elok BW masa berbuka puasa...wat juadah berbuka...kompom senang ati je sume blogger²...ades...macam² lah....koh koh koh

aizamia3 said...

BRO_MONDAY:
kihkihkih.. sekali komen sekali dapat makanan.. cer bayangkan kalau banyak kali komen.. ;)

kira bertukar2 juadah berbukaler kita.. betul2 senang hati.. ;)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...