Followers Remaja Purba

Sunday, July 24, 2011

Majlis 3 dalam Satu



Gambar selanjutnya boleh di lihat di SINI dan SINI..


Tarikh: 23 Julai 2001 (Sabtu)
Masa: Dari tengahari hingga tengah malam
Tempat Kejadian: Rumah atok sedara (selang 2 buah rumah)

Menu siang:
Ayam golek, kari daging, ikan masin, jelatah, ulam-ulaman, buah dan air

Menu malam:
Kambing bakar (selain dari lauk-pauk yang dihidangkan lebih awal) + 4 biji kek untuk sambut hari lahir – hubby, atok+nenek dan pakLeh..


Majlis turut diserikan dengan set karaoke yang ditempah khas sehingga tengah malam.. wah.. sakan memasing nak menyanyi.. dan aku turut dipaksa menyanyi bersama hubby.. gigil aku..maklumler biasa dok nyanyi belakang tabir..

Anak-anak puas main dari hujung ke hujung, depan ke depan, belakang malam dalam rumah.. dak Adik macam biasa, jadi model baju asyik bertukar je.. Kotorlah, basahlah.. ada je alasan dia untuk tukar baju lain..

Aku pulak tolong pun tak banyak, banyak tolong tengok.. Hubby macam biasa antara orang penting dalam menjayakan majlis ini.. Tiada ucapan selain dari terima kasih.. Moga abang sentiasa dilindungi, dirahmati dan diberkatiNYA serta dianugerahkan kesihatan yang baik.. amin..

Alhamdulillah selesai majlis yang dirancang ini dan esok RESULT aku akan keluar.. Ya!Allah aku berserah padamu.. Dari angan-angan menjadi impian dan dari impian moga ianya menjadi kenyataan..



psstt: Aku tak pergi Family Day office sebab aku tidur lewat hari Jumaat dan penat teramat.. Aku minta maaf pada mereka yang terlibat dengan Family Day tu ye..

14 comments:

Asyifa Mustaffa said...

meriah yg amat !!!

ariana's said...

seronok bila dapat berkumpul ramai-ramai kan :)

Mommy Fara said...

Ayam golek? Perghh!

MARIA LIZA said...

menu ayam golek tu yg tak leh tahan..cam bulan pose aje...

PinKy MoMMa said...

pssstt yang..kite pun slalu tlg tgk je hehehe..sbb ada anak kecik ssh skit nak menolong beriya huhu (alasan je kan ;p)

aizamia3 said...

Asyifa Mustaffa:
itulah.. tak rugi tak pergi family day office sebab yang kat rumah lagi happening..

aizamia3 said...

ariana's:
betul kak.. memang seronok.. ;)

aizamia3 said...

Mommy Fara:
manyak sedap..;)

Peralatan dan orangnya ditempah khas untuk majlis tu..

aizamia3 said...

MARIA LIZA:
itu menu siang.. yang malamnya kambing bakar tapi lupa nak amik gambarnya..

aizamia3 said...

PinKy Momma:
hikhikhik.. itulah lalink.. yang anak dah besar ni pun banyak tengok dari tolong.. dok leka amik gambar je.. ;)

Nini Hartini said...

wow banyaknya kek. puas mkn. tini hantu kek tau...hehehehe....seronok dpt kumpul dgn family kan:)

aizamia3 said...

Nini Hartini:
Kebetulan tarikh lahir atok dan cucunya itu jatuh pulak hari Sabtu dan lagi seminggu nak puasa.. kira pakej yang lengkaplah.. meriah sangat2.. ;)

fRaMe+LenSeS said...

mesti besh kan? lamanyaa tak de majlis macam ni..

aizamia3 said...

fRaMe+LenSeS:
a'ah.. seronok sangat.. ;)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...