Followers Remaja Purba

Friday, July 8, 2011

6 Syaaban 1432

Assalamualaikum dan selamat pagi korang..

Moga pagi Jumaat ni menceriakan keadaan korang.. tak kisahlah baru lepas hadap jalan jem ke, baru lepas study ke, baru lepas layan anak ke..

Sekadar nak share dengan korang.. Jadual aku untuk hari ni:


Pagi:
Taklimat Kesedaran MS ISO.. eemm..


Tengahari:
Rehat lama ni.. apa nak buat ye..?


Petang:
Mesyuarat Bahagian.. <--- sedang memikirkan menu apa, bos dah bagi duit suruh order.. (bab makan laju je..)


Malam:
InsyaAllah akan bersama dengan dak Kakak selepas 4 hari di rumah nenek dia..



psstt: Bubur nasi memanggil-manggil aku di kala ini.. ok guys, out sekejap..

8 comments:

Jay said...

pagi:siapkan keje peringkat ke dua

tghari:solat jumaat

ptg:sambung semula keje peringkat kedua

hehehe

bujal X said...

rehat panjang tengok wayang!he~~

Shiela Firdaus said...

morninggggg :=))

PinKy MoMMa said...

rehat lamaaaa?
jalannnnn la yang..apa lagi hehe..
cuci cuci mata ;)

Mommy Fara said...

Bubur nasi Mc D?

aizamia3 said...

jay:
bagus.. teruskan usaha anda itu.. ;)



bujal:
teringin juga tapi nak layan FB lah.. hikhikhik..

aizamia3 said...

Shiela Firdaus:
memandangkan baru on blog.. jadi dah hilang morning nye.. ;)

aizamia3 said...

PinKyMomma:
syok gak tu tapi nak bw jelah.. ;)



Mommy Fara:
taklah.. bubur biasa je beli kat cafe office ni..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...