Followers Remaja Purba

Wednesday, July 6, 2011

Aku ada cerita Best..

Pengumuman:

Hari ini: 06 Julai 2011 (Rabu) bersamaan dengan 4 Syaaban 1432 Hijrah..

Masa: Dari pagi tadi..

Tempoh: Selagi diarahkan..



Akhirnya FB a.k.a mukabuku di BLOCK atau dalam bahasa mudahnya di SEKAT atas arahan pihak atasan.. Aku..? Tak terkesan pun sebab aku belum sampai tahap addict.. Masih di dalam kategori selamat..

Aku tahu ramai yang mengeluh pasal menda ni tapi elok jugak sesekali di OFF kan kejap FB tu.. Jadi ralit bila dok layan dan sorilah ye kalau ada budak office yang tak suka entry aku ni.. Ops.. aku tak sokong memana tapi secara praktikalnya eloklah.. sekurang-kurangnya bagus untuk kesihatan mata dan jari..



psstt: Sedang membayangkan ada satu pc dan satu lappy..?

29 comments:

Anum said...

kat office anum awal2 dah block

:: Mrs.Eady :: said...

kat office ni mmg dh lame kene block :)

Munna said...

eh sama lah kita...ofis sy pun block jugak...^^

NasZ said...

isk2..saya pun tak addict sangat fb ni..

Jemput join segmen simple saya..

SEGMEN SIMPLE : JOM KOMEN ENTRY SAYA ...

niena shopping2u said...

aha.. pnah jgak kna block... 4 hari biasanya, tpi xsmpai tahap merooyan lgi.. mgkin kte add org rmai sgt lam satu masa tu & kte send msg bnyak sgt..sy ras ala..

bujal X said...

kat ofis saya fb hanya pada waktu lunch sahaja~~

PinKy MoMMa said...

nasib blog tak disekat lagi hehe..
kalau tak, sunyi tak dengar cite aizamia ;)

Nour Akmal said...

klau dlu kne block mmg menggelabah..tp skrg ni tak de pape sgt lah..huhu

aizamia3 said...

Anum:
sebelum ni dah pernah.. ni kena lagi.. ;)



Mrs.Eady:
ada masa elok jugak.. ;)

aizamia3 said...

Munna:
;)




NasZ:
betul2.. nasib tak addict.. kalau tak, mesti tak senang duduk..

aizamia3 said...

niena shopping2u:
taknak beratkan server.. ;)

aizamia3 said...

bujal:
tengahari tadi takde pulak try sebab tengah bw.. ;)

aizamia3 said...

PinKyMomma:
Aduh.. pening kalau macam tu.. dahler hp tak hantar ke klinik lagi.. :(

aizamia3 said...

Nour Akmal:
bagus jugak macam sekarang ni.. takde pandang sana jeling sini nampak wall FB.. ;)

Cik Asma BLuppy said...

kat uitm pom fb diblock gak. tp mlm die open balik=)

aizamia3 said...

Cik Asam BLuppy:
malam.. jawabnya kat rumahler.. ;)

ainhany said...

salam aiza,

kekadang perlu juga buat kaedah gitu..nak maksimumkan mutu kerja kan..kan kita pun kenalah bijak guna waktu...

insyaLLAH selamat dan sihat

Nini Hartini said...

kalau blogspot kena sekat, mst akak meroyan. hehehe

Pengalaman bergaduh dengan pensyarah
.

Ceni said...

Akak sokong-akak sokong,

Akak pong nk gemar sgt ngan fb neh. Akak lebih suka blog lagi sbb bleh wat karangan geram, karangan skit hati dan karangan meriak, hohoho...

Akak ckp skit bleh??
Akak rindu dan lebih suka ngan blog papan mas yg dolu lah... sowiii... peace no war...

Ceni said...

Sokong... sokong

Akak pong tak berapa gemar ngan fb lebih suka ngan blog sbb bleh wat karangan geram, karangan sakit hati dan karangan meriak hohoho...

Akak ckp skit bleh?
Akak rindu dan lebih suka blog papan Mas dolu.

sowii... peace no war..

saya bukan tomato said...

ehhh yeke ? waaa jarang on9.. baru dgr ni T_T

aizamia3 said...

ainhany:
betul kak.. tidak praktikal rasanya bila asyik on9 tapi kerja tak siap2 jugak..

aizamia3 said...

Nini Hartini:
ooohh... janganlah hendaknya.. kalau jadi mau akak bawak lappy dari rumah..

aizamia3 said...

Ceni:
betul2.. karangan yang akak buat tu print pastu letak kat meja bos.. ahaks..

pasal template tu memang saya saja tukar sebab nak samakan dengan header tu.. nanti kalau dah jemu mungkin saya buat balik kut.. ;)

aizamia3 said...

saya bukan tomato:
betullll... dah kena sekat.. ;)

mama3A's said...

konpius gak smlm naper tkleh buka FB... tp dh tau dah nape... elok jgk sbnrnya... :)

aizamia3 said...

mama3A's:
ye.. saya suke.. sambil pegang banner sokong.. ;)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

aku dh xkeje ofie lagi.. so dapat on9 kt umah je la... hahaha.. dulu kt ofice pon aku curi line wifi ofice sebelah... hahaa

aizamia3 said...

Taufiq Arifin a.k.a. Toimagine:
hahaha.. boleh ek macam tu..

psstt: esok nak bawak lappy lah macam ni..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...