Followers Remaja Purba

Tuesday, July 26, 2011

Masih dalam mood bercuti

Hari ni hari Selasa.. 26 Julai 2011..

Dah masuk hari kedua bekerja tapi aku rasa mood aku masih dalam mood bercuti gara-gara Majlis hari Sabtu lepas.. Ikutkan rasa hati nak cuti lagi tapi mengenangkan banyak komitmen menanti dari Hari Isnin hingga Jumaat, kupujuk hati.. sabarlah dikau wahai hati..

Tak sampai seminggu lagi nak puasa, sebulan lepas tu kita akan beraya..
Persiapan raya..?
Dalam emel dah banyak promote jual biskut raya.. siap bawa untuk dirasa lagi.. Aku.. dah orang bagi rasa.. aku bukan rasa tapi aku makan.. kihkihkih..

Borang pemilihan waktu bekerja berperingkat telah diemelkan, sedang berfikir nak tukar waktu ke tak.. Kalau nak tukar aku kena disiplinkan mata aku ni.. Tapi mesti aku letih nak kejar masa.. Nak tukar ke tak..? Nak tukar ke tak..?



psstt: Kenapa entry aku hari ni kacau-bilau..?

27 comments:

bujal X said...

tahun ni rumah saya raya hidang biskut meri je~

aizamia3 said...

bujal X:
minum pulak dengan teh tarik panas.. sedap2..
asyik2 rendang, ketupat, lemang.. sebu jugat perut rasanya..

Farah Shamsudin said...

persiapan raya tahun ni farah tak banyak pun.. dalam keadaan seerhana je..

Mommy Fara said...

Wah, dah rasa mood raya!

waniewadec said...

sempat jugak merasa kuih raye ye...sy bau kuih pun tak nampak lagik...mcm tak raya jek taun ni..

munna said...

agaknya klu kumpul sample kuih raya tu dah dpt sebalang kuih raya...save budget raya nanti

kakcik said...

Kalau hati kacau bilau - tulisan juga ikut caca marba. :)

PinKy MoMMa said...

lalink..comel je yang makan bukan rasa tu hahaha...apa salahnye kan hiks :D

aizamia3 said...

Farah Shamsudin:
samalah.. berjimat selagi boleh..

aizamia3 said...

Mommy Fara:
dorangler.. ai belum lagi.. hikhikhik..

aizamia3 said...

waniewadec:
tu kata orang sebagai pembukaan sempena nak puasa ni.. ;)

aizamia3 said...

Munna:
tapi tak sempat tunggu raya dah habis dulu.. ;)

aizamia3 said...

kakcik:
betul tu kakcik..

aizamia3 said...

PinKy MoMMA:
kihkihkih.. dah ada atas meja.. takkan nak tengok je.. ai ngap ler.. hahaha..

mama3A's said...

akak pun arini 1st day keje... tkder mood.. sakit kepala! huhu

aizamia3 said...

mama3A's:
itu yang Noorul gtau tadi akak nampak pucat..

Cik Ina Do do Cheng said...

aiza , beli biskut raya ala kadar je, kalau time raya kerepek laku lebih.

fikir semasak-masaknya sampai ranum baru buat keputusan.

azam said...

seronok cuti ni.....hehehe

azam said...

seronok cuti nih.....

fRaMe+LenSeS said...

kka Nadh ni okeh ka tak ni? moga kak sehat cepat. hehehe..

Nini Hartini said...

wahh nak raya dah. mcm x caye je. thn ni tini berangan nk cat rumah. hehehe... kuih raya x plan lg nk buat apa. huhu...

kalau takut kelam-kabut, eloklah ikut jadual biasa.

aizamia3 said...

Cik Ina Do do Cheng:
Tahun ni sederhana je.. tapi tetap beli sekadar syarat.. ;)

tunggu malam raya.. ;)

aizamia3 said...

azam:
a'ah.. best.. ;)

aizamia3 said...

fRaMe+LenSeS:
akak ok dik.. cuma.. rasa nak cutiiii lagi.. hikhikhik..

aizamia3 said...

Nini Hartini:
betul tu.. rileks je.. kalau nak buat jugak kena plan dari awal.. nanti takdelah kelam-kabut.. ;)

PinKy MoMMa said...

hahahha daripada membazirkan yang hahaha..comel la ;)

aizamia3 said...

PinKy MoMMa:
hahaha..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...