Followers Remaja Purba

Thursday, July 14, 2011

Mood bertukar warna Jingga

Assalamualaikum buat semua pembaca blog aku..

Semalam tiada entry..
Hari ni belum ada mood nak bina ayat..

Aku nak jalan-jalan kat blog korang jelah hari ni..


TAPI.. Sekadar nak bagitau dan ingatkan korang..

Esok dan lusa aku akan menghadiri kursus jadi kepada korang yang singgah kat blog aku ni, jangan nakal-nakal ye.. Kalau sempat aku akan bersiaran dari tempat kursus aku..

Aku sebenarnya berat hati nak pergi kursus ni.. Kesian kat anak-anak.. dahlah weekday susah nak manja-manja dengan aku, hujung minggu pulak aku takde.. Napelah tak buat time waktu bekerja.. takdelah masa dengan keluarga terganggu.. Cuma aku bersyukur kursus tu tak sampai ke malam.. Lega sikitlah..

Mesti petang nanti dak kakak dengan adik menangis nak ikut aku balik.. Alahai anak-anak ibu.. Sabar ye.. ibu bukan sengaja nak tinggalkan kakak dengan adik kat rumah nenek tapi ibu terpaksa.. Sabtu petang ibu ambik ye.. (sedihnya..)



psstt: Ni kali pertama aku sorang-sorang kat rumah… uwaaaa… aku tak takut hantu tapi hantu yang tak takut kat aku..



Nota kaki:
16 - 17 Julai 2011 ada Jualan Gudang Pureen kat P.J (silalah minta tolong en. google)

21 comments:

azam said...

ehhh...hantu kat belakang tu...

hahaha...TAKUT....

mama3A's said...

akak pun takut kalo tnggal sorang.. huhu... macam2 terbayang.

naper la jualan puren tutk start esok.. huhu..

Anum said...

bahaya2... tgk kat belakang ada pe2 tak..
hehhehhhe

aizamia3 said...

azam:
siang-siang hantu mata dia buta.. kihkihkih..

aizamia3 said...

mama3A's:
ni kali pertama kak.. :(

bila adanya jualan gudang tu, en. suami paling pening sebab itu laluan utama nak masuk ke tempat kerja..

aizamia3 said...

Anum:
ish.. janganlah.. moga lenalah tidurku malam nanti..

pena rozie said...

hi...hi...hi... takut kat hantu ek?

Munna said...

alahai ciannya....sy kalau blk kmpg anak buah nangis2 nk ikut pun dah sayu...ini kan lak anak sndri..

.m y z. said...

tu lah tugas ibu bekerjaya. bila ziema dah kawen nanti macam mana lah agaknya kan. nak spent masa dengan family lagi. kena pandai lah arrange masa nanti supaya anak2 tak terabai. wahh dah pikir masa depan. haha XD

aizamia3 said...

pena rozie:
hantu yang tak takut kat saya kak.. ;)



Munna:
tak fikir lagi.. nanti lagi sedih.. ;)

aizamia3 said...

m y z:
takde salahnya fikir masa depan.. kita merancang dan berusaha.. buat yang terbaik untuk keluarga..

BRO_MONDAY said...

aizamia : demi tugas...('',) wah!!! ada sale pureen!!! waif ai si apple tu kompom suka kalo ai kasitau beliau...koh koh koh

Niena Pengembara Ilahi said...

panakut ye....

aizamia3 said...

BRO_MONDAY:
ai takleh pergi.. kursus.. ;)

ha.. elokler.. ajak cik apple mesti dia suka.. kihkihkih..

Sunah Sakura said...

saya pun bakal takde ni nanti... saya live dari kuching eks lepas ni..ekeke...

aizamia3 said...

Niena Pengembara Ilahi:
tak takut cuma tak pernah kena tinggal sorang sejak dok kat tempat sekarang ni.. hikhikhik..




Sunah Sakura:
wah.. best.. best..

azam said...

meh la join sama bro

アヌム ちゃん said...

aa kursus 2 hari ye kak.mesti sempatnye bersiaran tu..hee..jauh ke kursus..

anismelon said...

same la kite kak..tinggal sorg..weee.tapi anis berani..ngehaha..poyo jap..

ariana's said...

Samalah kita.., terpaksa berkorban demi tugas..nak buat mcmn kan..
http://arianasstorys.blogspot.com/2011/07/kerjaoh-kerja.html

NM02 said...

patutla diam je hari ni

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...