Followers Remaja Purba

Wednesday, July 20, 2011

Akhirnya MQA akan di ...

Assalamualaikum dan selamat pagi korang semua..

Akhirnya debaran semalam menjadi kenyataan.. Kali ni bukan sebab masa menunggu lama tapi lama mendengar penerangan doctor dan sesi soal jawab..

Aku sebenarnya takut sebab ni kali pertama aku berhadapan dengan masalah ni namun demi kebaikan dak adik aku dan hubby akan teruskan dengan saranan awal dari doctor.

Lepas tu, kitorang kena bawak adik untuk ujian pendengaran.. Rasa terkejar-kejar sebab dah pukul 4 lebih.. Sekejap je ujian tu dan keputusan tu kena serah balik kat doctor.. kemudian kami di bawa ke tempat pendaftaran kemasukan wad untuk diberikan penerangan apa yang patut dibuat nanti..

29 Julai 2011 ni, kena datang balik ke PPUM untuk pendaftaran kemasukan wad bersama maklumat yang diperlukan oleh pihak hospital.. DAN hari Ahad aku dan MQA akan check in di wad.. JADI.. tarikh operation adalah pada 1 Ramadhan 1432 bersamaan 1 Ogos 2011..



pssttt: Semakin hampir dengan tarikh 25 Julai 2011, semakin kuat debaran dihati aku..

25 comments:

Anum said...

semoga semunaya berjalan lancar

bujal X said...

sentiasa fikir positif kak~~insyaallah semua akan baik2~~

Mommy Fara said...

Sy pun ade tonsil. Tp belum di peringkat yg serius lagi. Saya doakan agar semuanya berjalan dgn lancar dan baik. Byk2kan berdoa ye?

Farah Shamsudin said...

think positive.. insyaAllah semua berjalan lancar.

BRO_MONDAY said...

aizamia : ini semua dugaan dan pengorbanan..betul kata Bujal atas ni ha...always thinks positive ok...kami rakan² blogger walopun kite semua mungkin x pernah jumpa, tetap sapot bagi sokongan moral kat yu..semoga tabah hadapinya...

ariana's said...

Insyaallah, segalanya akan berjalan lancar. Moga allah permudahkan. Nmpknya sambut 1 ramadhan kat wad lah ye..x pe, ada berkahnya tu..

:: Mrs.Eady :: said...

semoga dipermudahkn semua nyer kak..

MARIA LIZA said...

semoga semuanya berjalan lancar...Insya-Allah

Niena Pengembara Ilahi said...

moga semuanya selamat.. InsyaAllah.. sntiasa wat solat hajat ye

Niena Pengembara Ilahi said...

moga semuanya selamat.. InsyaAllah.. sntiasa wat solat hajat ye

Shiela Firdaus said...

tabah ye dear~

aizamia3 said...

Anum:
amin.. insyaAllah..



bujal:
ye bujal.. kerana anak kukuatkan hati..

aizamia3 said...

Mommy Fara:
yup.. insyaAllah.. moga selamat hendakNYA..



Farah Shamsudin:
ye dik.. terima kasih..

aizamia3 said...

BRO_MONDAY:
Terima kasih.. thanks a lot.. ;)

aizamia3 said...

ariana's:
itulah kak.. moga Ramadhan kali ini memberi seribu makna pada kami.. insyaAllah..

aizamia3 said...

Mrs. Eady:
insyaAllah.. moga selamat semuanya nanti..



MARIA LIZA:
ye.. terima kasih.. ;)

aizamia3 said...

Niena Pengembara Ilahi:
insyaAllah..



Shiela Firdaus:
terima kasih kak..

putribongsu said...

semoga selamat semuanya...amin :)

p/s: blog ni simple tak berat. Best

azam said...

semoga selamat semuanya...Insyaallah...amin

ainhany said...

insyaALLAh berkat ramazan yang dirahmati ...adik kan pasti sembuh.
Teruskan bermunajat dan doakan adik. ucu turut mndoakan jua..Amin

GaRy™ said...

sabar yer~.. semoga semuanya berjalan lancar... insyaallah... Allah bersama-sama orang yang sabar~..

Huszaini said...

ooo baru paham... semoga selamat hendaknya ya!! Amin..

aizamia3 said...

putribongsu:
:).. terima kasih.. malu ai.. hikhikhik..




azam:
amin.. ;)

aizamia3 said...

ainhany:
tiada kata yang mampu diucapkan.. terima kasih..



Huszaini:
amin.. moga segalanya nanti berjalan lancar..

Ulam Kerdas said...

saya baru baca n3 akak yg ni. Kuatkan semangat ye kak. InsyaAllah saya doakan dak adik selamat.amin :)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...