Followers Remaja Purba

Thursday, July 28, 2011

Hadiah GiveAway Bro Wacana

Kita ceriakan mood di pagi Khamis dengan..


Sebelum ni aku ada join GiveAway yang dianjurkan oleh Bro Wacana kat SINI dan teruja bila aku diumumkan sebagai salah seorang pemenang di SINI..


Kisahnya:
Petang semalam.. Kebetulan hubby balik awal sebelum Pos Laju sampai kat rumah.. Mula-mula hubby cuak jugak tengok mamat mana yang bagi present kat wife dia ni.. tapi bila aku dah jelaskan, maka hilanglah cuak beliau.. kihkihkih..


Anyway, Terima kasih pada Bro Wacana.. dan inilah hadiah yang aku dapat..







psstt: Mood.. gembira.. lalalala.. walaupun sebenarnya dah tercalar pagi tadi..

15 comments:

アヌム ちゃん said...

wah tahnih kak :)

kakcik said...

Tahniah! :)

Mira R. said...

wow, bestnya.
congrats yer~

aizamia3 said...

frometoyou:
terima kasih.. ;)



kakcik:
terima kasih kak..



Mira R:
first time berjaya ni..

PinKy MoMMa said...

tahniahhhh lalink..
yayyy dapat hadiah..best kan :)

pssst sape yg mencalarkan mood kamu itu..kesian my lalink tau!

aizamia3 said...

PinKy MoMMA:
thank you lalink.. ;)
suke.. best dapat..


psstt: lupakan je hal calar balar pagi tadi.. la ni ok dah.. ;)

BRO_MONDAY said...

aizamia : TAHNIAH dah dapat hadiah nye....ai no.3 x berpeluang menang kali ni...koh koh koh

Mommy Fara said...

la...kenapa mood tercalar?

aizamia3 said...

BRO_MONDAY:
terima kasih.. itulah ingat kita menang sama2.. ai amik pink yu amik purple tapi ai sorang je yang dapat..
takpe.. len kali kita cuba lagi.. ;)

aizamia3 said...

Mommy Fara:
sikit je pagi tadi tapi ok dah.. hikhikhik.. cari mood dengan jengah jenguk blog.. ;)

Pembawa_Wacana said...

He he...spesel tu! hantar dua kali.... Mula-mula guna pos express...kene reject! Hantar lagi sekali dengan pos laju...

Seape berminat rabbit tu..boleh la kontek sponsor tu...:)

aizamia3 said...

Pembawa_Wacana:
Malam tadi tak perasan, tapi lepas belek dan baca.. mesti ada masalah.. sebab ketebalan rabbit itu.. ;)

macam mana pun terima kasih lagi sekali sebab dah selamat sampai kat tanganku.. hikhikhik..

Cik Ina Do do Cheng said...

cuak tandanya sayang. boleh gitu.

cik pulau said...

tahniah..
cik pulau tak menang pun..huhuhu

cik pulau said...

tahniah..
cik pulau tak menang pun..huhuhu

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...