Followers Remaja Purba

Friday, July 29, 2011

M.E.R.L.I.N

Kebelakangan ni aku addict dengan siri MERLIN..
Dulu aku tak minat siri ni walaupun dah banyak kali ditayangkan kat TV3.. Masa tu zaman aku tak beli astro lagi..

Sekarang aku layan kat channel 702 Astro.. Aku suka kat Arthur sebab dia hensem tapi lebih minat pada Merlin.. He's so cute.. hikhikhik..

Nak pulak siri tu ada hari-hari.. lagilah aku suka.. serius best pulak aku tengok..

Ok, dah.. itu je aku nak share malam ni..



psstt:
Sambil borak kat pondok ni sambil mengedit entry ni.. Bilalah agaknya dalam rumah aku ada line orang hijau tu agaknya..

22 comments:

Farah Shamsudin said...

memang best citer merlin kann..

kim heeruul said...

hero merlin tu tak nmpk mcm hero dlm cite tu..kah kah kah..

Abang Stalker said...

line org hijau tu apa?

gedek! said...

uncle sampai hari ni tak mampu beli astro

Sabihah said...

Merlin mmg cute kan?heheh...suke jugak tgk tp slalu terlepas..huhu

Lizan said...

sama lah , saya pun giler tengok merlin.. arthur tu cam jongang sikit kan..tapi tu yg buat dia hensem.... setiap episod mesti ada part yang kelakar..

dhiera said...

hek...ni mesti kes tengok merlin kat channel diva ni~
arthur hensem dari merlin~ hek

msredcheesecake said...

msred ngan hubby selalu layan merlin masa kat tv3 dari season 1....best

Cik Ina Do do Cheng said...

aiza selamat menjalani ibadah puasa . kalau ada salah dan silap cik ina minta maaf ye.

nak tanya ada line orang hijau tu apa?

hamzah ian said...

aku dunlod deries merlin tu.. mmg beh.. hehe

Qaseh dalia adelia said...

suka gak merlin

aizamia3 said...

Farah Shamsudin:
tu yang jadi addict tu.. ;)

aizamia3 said...

kim heeruul:
walau tak menonjol tapi tetap cute..

aizamia3 said...

Abang Stalker:
hikhikhik.. line maxis.. ;)

aizamia3 said...

gedek:
takpe uncle.. jimat skit.. ;)

aizamia3 said...

Sabihah:
memang cute.. ;)

aizamia3 said...

Lizan:
Arthur tu hensem tapi terlampau menghambakan Merlin nu..

aizamia3 said...

dhiera:
kat astro je dapat tengok ulang2..
Arthur tu hensem gak tapi Merlin cuteee... ;)

aizamia3 said...

msredcheesecake:
dulu memang tak minat.. macam tak best je.. tapi sekarang addict gile kat series tu.. ;)

aizamia3 said...

Cik Ina Do do Cheng:
selamat menjalani ibadah puasa je buat Cik Ina.. begitu juga kalau ada salah dan silap ai kat cik Ina ye.. ;)


psstt: orang hijau tu - line maxis.. hikhikhik..

aizamia3 said...

hamzah ian:
nak pinjam boleh..?

aizamia3 said...

Qaseh dalia Adelia:
hikhikhik.. best kan.. ;)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...