Followers Remaja Purba

Tuesday, July 19, 2011

Bersedia untuk ke hospital

Pada kad dicatatkan temujanji pukul 2pm di Klinik ENT, PPUM tapi menunggu turn itu jadi perkara biasa.. dan kalau agak dah terlalu maka akan adalah unsur-unsur yang kurang baik akan timbul dalam diri aku..

Sekejap lagi hubby datang ambil aku, kemudian kami akan bawak dak adik ke PPUM untuk temunjanji dengan Dr. berkenaan isu ini.. Sepatutnya bulan lepas keputusan dah dibuat tapi sebab aku nak hubby ada bersama ketika sesi bertemu Dr. maka hari ni penentu segalanya..

Moga temujanji kali ini memberikan jawapan yang baik untuk keadaan dak adik..




psstt: Ok, guy.. aku nak out dulu.. nanti aku update.. aku sendiri dah berdebar-debar ni..

10 comments:

gedek! said...

Jangan berdebar....

Doktor2 kat situ semua pakar2...

You are in good hands....

aizamia3 said...

gedek:
uncle.. memang diakui mereka memang pakar tapi masih berdebar-debar..

Cik Ina Do do Cheng said...

jangan risau, tahulah pakar tu nak buat cam mana, setahu cik ina kalau ada tonsil tak boleh makan makanan yang pedas sangat.

Mommy Fara said...

Saya tak tahu apa-apa. Kenapa?

BRO_MONDAY said...

aizamia : tonsil? harap dak adek ok...adek pompuan ai umo 12 tahun skam ni selalo sakit tekak, doc kat klinik dah cakap aritu adek ai memam kena tonsil..doc nasihat kan makan ice crim vanila bila sakit tu datam...setakat ni xde pulak kena sampai operate² ni...

Asyifa Mustaffa said...

rasanya..apa kata doc tu..itu yg terbaik kan....

MamaEma said...

InsyaALLAH tak ada apa2...

ainhany said...

salam aiza,

apa pkmbangan adik???
dengarlah nasihat dctor dan buatlah keputusan terbaik untuk adik..
muga laranya tak panjang..
adik kena sihat!!!
insyaALLAH

GaRy™ said...

sabar yer... tonsil ek?.. semoga adik cepat sembuh~.. insyaallah...

aizamia3 said...

kepada semua:

terima kasih atas semangat yang diberikan.. ;)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...