Followers Remaja Purba

Monday, October 12, 2015

#HariSukanNegara - Futsal


Sabtu.. 10.10.2015
Bertempat di Sportscity Futsal PJ..
Telah berlangsung pertandingan Futsal antara kumpulan peringkat Jabatan aku..

Kali ni dalam sejarah..
Situasi paling teruk waktu terlibat dalam pertandingan..
Stamina takde..
Perut kosong..
Tak sihat..
Pakej lengkap main futsal..
Tinggal tak muntah kat tengah padang je kelmarin..
Tapi team punya pasal kugagahkan juga diri melangkah..

Last game.. merasalah terbaring tengah padang..
Kaki kejang..
Ini sebab takde warm up dari awal.. terus main.. mendapatlah kan..
Badan pun debuk debik kena bola..



Bukti bergambar..
Nasib photographer memang macam ni.. selalu takde dalam gambar..


Tapi.. lepas tu..
 'Tak bawa camera ke hari ni..? Tak ambil gambar..?'
Dato CEO bertanyakan soalan kepadaku..
Beliau sampai waktu kami dah main game kedua..


Last game.. aku sekadar bertahan..

Kumpulan Tualang.. The Blue Team..
Pasukan Lelaki tempat kedua dan pasukan wanita tempat ketiga..




Tahniah buat The Blue Team..
Terima kasih buat semua pemain yang menyumbang tenaga dan masa.
Sangat terharu kerana tanpa sebarang persediaan tuan/puan mampu memberikan kerjasama..
Juga terima kasih kepada yang sponsor baju, makanan dan minuman..
Tabik spring pada semua..

Terima kasih juga kepada pengasuh sebab jaga anak-anak sementara mak budak ni main futsal..




StatusHati: Futsal mengingatkan diriku padamu..



4 comments:

- dieyana - said...

tahniah! wehuuu

Daddy Ziyyad said...

Hahahaha..
Prektis tak?
Kenapa berapa kosong?
:P

JR said...

Apa pun tahniah kerana ada kedrat untuk bermain. Ye lah main futsal lebih teruk dari main bola di padang berumput...

Yana Libra said...

pandai main ye.. sy kalau sepak bola mmg kelaut laaa..huhu

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...