Followers Remaja Purba

Monday, January 26, 2015

Kenalah sama rata kan..


2014..
Dah 26 hari kita tinggalkan bersama lipatan sejarah..
Bila rindu sesekali ku selak sambil tersenyum sendirian..


2015..
Awal tahun punya cerita pun tak habis cerita lagi..
Tak tahu nak mulakan macam mana..
Asal nak mula je ada je kerja lain nak kena buat.. nak kena hadap.. nak kena layan..
Jadi.. kenalah sama rata kan..
Kang terlebih layan teratak mak budak ni, bising lak hubby..
So.. takpe kita pendamkan dulu kisah tu..

Hari ni mak budak nak jenguk teratak kengkawan..




psstt: Countdown ---> Bravo India Romeo Tango Hotel Delta Alpha Yankee on 28 Januari..



15 comments:

eMMe said...

2014, mesti ade yg mencuit hati kan..kalo tak, takkan tersenyum2 sendiri tu Aiza, heee~ ari jumaat aritu ade contact tokey LEGO Munn Jaafar kan... takde rezeki lagi, takde stok katanye...

2015 ni... kite hadapi walau apa pun rintangannya..moga tabah laluinya... phewww...

Nur Inani said...

famili perlu jadi keutamaan kann :D

Kniedaz said...

birthday sapa tu on coming 28th? ehehe

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam aiza,
oohhooiii tajuk hat countdown tu panjang betoi he3

Aziela said...

Happy Birthday in advance, sayang. Semoga dikurniakan kebahagiaan dan kegembiraan dalam kehidupan dan dimurahkan rezeki...

Mummydearie said...

Family dan kerja mestilah diutamakan. Bila ada masa barulah boleh layan blog :)

Uhuh, dah nak dekat birthday rupanya ...

norhidana miswan said...

hehehehhe.... thn ni awal2 dh bz kak, dana pun jarang2 dpt jenguk blog kwn2... tak se laju thn lps

ewanthology said...

utamakan yg utama

Daddy Ziyyad said...

amboiii..count down 28 Jan tu...ada apa? :)

Acik Erna said...

2014 jadi kenangan ..2015 baru bermula

Amanda Suria said...

sesuatu ni...ahaks....ari ni plak SA x tau nak klasifikasikan sebagai apa sebabnya beruk pun akan terperanjat...nak update kat laman social x leh..hal syarikat...nanti la senang2 kang i wassap u dear...hahahaha

JR said...

Sesuatu yg istimewa bakal tiba pada 28 Januari...tungguuuuu...

nuyui a.k.a miss YUI said...

Skjp dh nak sbulan brlalu utk thun 2015..

Kira Sakura said...

kira awal2 tahun langsung smpi takde idea nak update ape

amirah said...

rasa mcm kejap betul masa ni ai...arini dah 27hb...aduhaiii

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...