Followers Remaja Purba

Saturday, January 10, 2015

Jogging Time..


Permulaan 2015 yang menarik..
Minggu lepas berjaya dengan 8 pusingan di sekeliling TDBi..
Teruskan usaha..
Jadikan ia rutin seperti tahun 2014..








psstt: Sesungguhnya Allah sentiasa bersama orang yang sabar..



17 comments:

Daddy Ziyyad said...

TDBi ni kat mana?
Nama penuhnya ?
Saya nak try la jogging kat situ..:)

dorsett pink said...

Baguss.baguss.. keep up your good work of healthy lifestyle... =))

Nizam.Ariff said...

Joging nanti trhentak-hentak...
Sakit lutut pulak nnt satu hal pulak.

Nur Inani said...

wahh rajinnya berjogging :D

aswadz said...

bagus2. boleh menyihatkan badan.

JR said...

Kena lakukan selalu, kalau tak boleh hari2 berselang sehari. Perlu dibuat sampai rasa ketagih, jadikan ia rutin harian seperti gosok gigi bila terlupa rasa hidup tak sempurna...

ewanthology said...

8pusingan? hebat tu..fit.

saya naik tangga tingkat 1 pun dah mengah..huhu

insan marhaen said...

Saya juga yang dah mula merosot mood nak beriadah ni...

Nor Azimah said...

jgn jogging sorang2, bahaya..

norhidana miswan said...

ptt la badan akak selim melim

Kakzakie said...

Selagi ada masa terluang gunakan demi kesihatan sendiri kan..

Pha Is said...

rajinnya kak.. selamat berjongging..

Puan Kutu said...

bagusnya boleh jogging untuk kesihatan dan slim..sy ni entah bila dpt keep in track semula..ssh la klu ada si bambam tu.lama lg nk tunggu dia sekolah.tu pun klu takde tambh baby..klu tak alasan anak je la nak bersenam pun.haha

Najib Ariyan said...

teruskan teruskan... lepas ni boleh lah join marathon pulak.... saya tak leh lari... kalau marathon pun jalan kaki jer sampai habis

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

menarik sungguh warna kasut tu.
Semoga memberi 'kelancaran' waktu jogging :D

Mummydearie said...

Nak tanya kat HD lah soalan cepu mas ni - When was the last time we went jogging dear?

Hahaha... memang tak ingat dalam kepala ni bila :)

skuterlady said...

kalau tak mampu joging, setakat berjalan laju sikit dari kebiasaan pon boleh... mampu membakar kalori jugak macam tu... selamat berjogging...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...