Followers Remaja Purba

Thursday, March 10, 2016

Tumpukan perhatian..


Bermesyuaratlah pulak kita kali ni..
ssyyy... dok dendiam..
Segala gadjet letak tepi..
Tumpukan perhatian pada boss di hadapan..


Terima kasih pada boss yang belanja sarapan pagi..



StatusHati: Diam itu indah.. biarlah hanya rasa dan pandangan berbicara..



12 comments:

idzwa kamaruddin said...

nyums!~

Yana Libra said...

bestnye ada sarapan pg :)

sy jrg meting ada mknn..huhu..plg kurang pun air kopi la..

lieyalatif said...

alamak menarik kuih tu...mujur bukan nasi lemak ke ade lepas meeting ngantuk heheheeheheh

Malinda said...

dalam meeting ada makan2 sikit baru la best kan dik :D

Yana MIB said...

baguihh tumpukan perhatian..sy klu meeting yg boring mmg ngadap fon je..klu meeting penting br fokus..ngee :p

paridah said...

duk dendiam bersarapan pagi dulu sebelum mulakan tugas.

Kakzakie Purvit said...

Dah sarapan sedap/banyak jgn kat meeting menguap tak sudah pulak:)

eima said...

ai selalunye tak tumpu perhatian pun .. bila masa bos tanya buat angguk pun .. paham pun tidak keh keh keh

mama leen said...

mesyuarat kalau ada kopi o baru layannn

aRz MoHa said...

Dah lama tak rasa kuih meeting

Pha Is said...

untung ler boss belanja sarapan pagi.. hehehe

adianiez AIDA said...

aida suka meeting.
sebab meeting ada makan :)
terbaik.
gajet ke tepi??? ha ha ha iyo la tu.

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...