Followers Remaja Purba

Friday, March 11, 2016

Pemeriksaan Kesihatan 2016 bersama Yayasan Jantung Malaysia



Tahun kedua YJM datang ke tempat kerjaku..


Semalam..
Sesi Pemeriksaan Kesihatan 2016 bersama Yayasan Jantung Malaysia (YJM) di tempat kerjaku dan hasil pemeriksaan tersebut - Alhamdulillah ok..
Tapi.. bila tengok result Index Jisim Badan..
Aku syak mesti penimbang berat digital tu tipu aku sebab result tu mengatakan aku kena 'FAT TO GAIN' dan bukannya 'FAT TO LOSE'..
eerrr.. sajelah tu nak bagi aku perasan aku dah kurus..
miaahahaha..




Belanja sekeping gambar.. feeling perasan kurus..



StatusHati: Romeo India November Delta Uniform awak..



11 comments:

Suriaamanda said...

Hei..u tunggu la darling..so mana gemuknyaaaaa....

Kamsiah Yusoff said...

alhamdulillah..jagalah jantung kita sebelum ia menyerang tanpa simptom2nya..

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg nmpk kurus pun akk..hihih

paridah said...

HEH..HEH..MMG KURUS GAK TU...MKN YG BERKHASIAT DEMI KSHTAN JANTUNG N DIRI.

Kakzakie Purvit said...

Baguslah office Ai
Untung boleh buat check-up foc.

saniah ibrahim said...

Kurus lah tu dek...sedap mata memandang .
Akak masa nak opret tu baru lah buat pemeriksaan jantung..Alhamdulillah sehat,sebelum ni tertanya juga andai ada masalah jantung.

aRz MoHa said...

Tengok Kat gambar nampak macam kurus....

Bagus buat pemeriksaan jantung kan?

JAMIL HASHIM said...

jemputan ~ http://jmbelog.blogspot.my/2016/03/segmen-nuffnang-by-ciknurul.html

Nurulatika Yunus said...

singgah isi tabung nuffnang :)
sy cari2 cbox tp x jumpa..

Pha Is said...

tahniah dah kurus.. hahaha

adianiez AIDA said...

sgt kurus.
teringat last week buat test jantung online.
hu hu hu umur jantung aida lebih dari umur sebenar! takut!

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...