Followers Remaja Purba

Wednesday, March 2, 2016

Bencinya dengan 'last seen' ni..


Bila aku offline..
Ada yang mencari..
Bila aku online..
Jadi macam dekat SINI..
Tapi..
Bila jadi 'last seen' macam ni.. eemm.. bertabahlah Mak Budak..
Bukan hari-hari kau boleh gedik manja kat abam sayang..


Bencinya dengan 'last seen' ni..



StatusHati: 'Sebagai Manusia Aku Sayang Padamu..'



14 comments:

PeRdU cINta said...

hihihihi..ada pasang surutnya..

Kakcik Nur said...

'last seen' tapi tiada respon ya... :)

Yana Libra said...

macamlah skang..huhu~ ada pro & cons kan..

Kakzakie Purvit said...

Tak ada ceritalah tu..

Bunda_nora said...

Selamat petang ...terima kasih sudi ke teratak bunda..

norhidana miswan said...

hehehehhe....

Falsya said...

Tp mmg betul la kak..last seen nie bahaya..nak2 pulak dekat laki bini..hehehe

lieyalatif said...

last seen tu satu hal...paling membara bile naik 2 tick kaler biru tapi tak direply2....tu lagi boleh bikin hangin satu badan ekekeekekekke

Daddy Ziyyad said...

kalau tak silap saya la, boleh ubah setting tu kan?

BTS said...

media oh media..ada yg sosial ada yang tidak berapa sosial

Puan Kutu said...

tgh busy kot..tak pun tgh tidur.hahaha..

dorsett pink said...

saya pernah gak berdebat ngan en.suami pasal 'last seen' ni. hehe

Siqah Hussin said...

Memang benci. Sebab tue off kan last seen tue.

anak denesor said...

heheh..xske..hahah bile off last seen ase gatal tgn lak nk tgk die nyer last seen bile..hahaha

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...