Followers Remaja Purba

Monday, February 29, 2016

29 Februari 2016 - Tahun Lompat



Kata-kata dari my CEO..
'Integriti:
Buat kerja masa waktu kerja.. bukan selepas waktu kerja..
Waktu pejabat hanya sehingga 5:30 petang sahaja.'

Gunakan masa dengan sebaiknya..
Lepas waktu kerja adalah masa untuk bersama keluarga..


StatusHati: You have face it.. Think Positive..



11 comments:

Siqah Hussin said...

Betul ayat bos awak tue. Best kerja yang balik tepat pada waktunya :)

paridah said...

HMM BETULTU BUAT KERJA IKUT WAKTU N SELESAIKANNYA SEMPURNA...

JR said...

Tapi macam mana nak balik awal kalau kerja masih berlambak atas meja. Kalau tangguh kerja hari ini ke esok lagi teruk, kerja yg patut buat esok pun tak boleh buat. Mau tak mau kena siapkan kerja yg berlambak supaya malam ini dapat tidur dengan nyenyak. Sampai rumah lewat perkara biasa, yang penting mereka di rumah faham itulah realiti kerja di zaman serba susah.....

Nurzakiah Hanum said...

bestnya ayat bos awk

Dkna Abza said...

setuju.. sebab tu kalau dah watu balik, terus tutup pc.. hahahahaa

Norhayati Mohd Isa said...

Betul tu Aiza..
Boss aiza tu dah macam kata2 boss coca cola pulak..

Kakzakie Purvit said...

Ada juga yg terpaksa disetelkan walau masa balik dah sampai
Kalau tak esok sendiri juga yg tanggung.

Daddy Ziyyad said...

sangat betul kata your CEO...
itu pengurusan masa yg betul.

norhidana miswan said...

bagus ceo akak tuh... maksudnya dia menggalakkan staf2nya balik kerja ontime utk bersama keluarga... bkn suh staff ot utk bt keje2 yg berkepentingan utk ceo tuh hehehhhehehe

Yana Libra said...

best dpt bos camtu..huhu

adianiez AIDA said...

agreed !

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...