Followers Remaja Purba

Wednesday, February 24, 2016

Atok Sombong..


Dah lama tak dengar khabar berita dari Atok Muar..
Atokku yang sorang ni dah macam chipsmore pulak..
Kejap ada.. lama menghilang.. pehtu muncul balik..
Tahulah sibuk dengan rutin harian kat sana..
Mesti nenek vogue paksa atok buat kek ni.. wakakaka..
Nak buat macam mana.. sabarlah ye atok.. nenek kan sibuk dengan bakery dio..


Sibuk.. sibuk jugak tapi kesihatan kena jaga atok ooiii..
Nanti nenek vogue susah hati..



Dah bagi hint pada chef Hubby nak balik kampung tapi macam lambat lagi je nak balik kampung.. Anak-anak pun dah jemu asyik balik kampung Babah je..
Sabarlah ye anak-anak..
Nak balik kampung ibu tak cukup sehari.. tak puas nanti..



StatusHati: Rindu.. dah lama tak jumpa..


23 comments:

Lady Shah said...

seghonoknyr atok reti.whatsapp..hihi

Nurzakiah Hanum said...

sabar ya

Zaza Abdul Latif said...

rindu ala2 manja sangat ayat tu.. hihihi

Suriaamanda said...

amboi....rindu betul tu

Husna Rahman said...

bestnyooo atok sempoi...pndai wasup plak tu..hikhik

eima said...

comey bebenor atoknye ayat ...mcm org muda highi

Kira Sakura said...

kannn balik kampung jauh2 ni tak cukup sehari dua. letih habis atas jalan je. kos tol minyak lagi

norhidana miswan said...

spotingnya atuk akak

lieyalatif said...

tersenyum2 lieya bace kak wasap atok ngan akak tu....

ape lagi kak, kene plan nieh...bulan 3 ade cuti sekolah kan kak tak silapnyer...boleh le plan balik kg time tu....kalo kg jauh mmg tak syok balik kejap2 ...penat atas jalan pun tak abis org kate...

paridah said...

atok yg memahami lagi disayangi anak cucunya.

saniah ibrahim said...

Seronoknya ada atok sporting...pandai berwasap lagi.Tentu lebih ceria bila dapat jumpa sekalisekala.

Puan Kutu said...

amboi atok pandai whatsapp senanglah nak sembang2.hehe

iryanty ismail said...

bestnya dapat atok tak.kisah :-))

kakyon said...

dah tua2 ni merajuk sayang ler tew..

Ibu Lala said...

Pandai atok jwp msg ye

Malinda said...

sebuk bebeno nampaknye atok ko tu dik...takpe kumpul cuti banyak2 sikit baru best nak balik kampong kan...bole hurahure dengan atok nanti...akak ni sejak lahir tak penah jumpe atok belah mak atau bapak tau...dua2 lah kembali pada pencipta :')

Kniedaz said...

macam xcaya atok pandai berwassap ehehe

Mummydearie said...

Atok busy tu, banyak WA tak terbalas lagi. Hahaha!

Bestnya dapat atok kelakar macam ni tau. Memang jadi pujaan anak-anak dan cucu-cicitlah!

wahida said...

kan..kalau balik kampung kita macam tak cukup sehari dua...kalau boleh nak berminggu2...hehe...

JunAina said...

Adatnya kampung jauh kenalah plan cuti betul2 kalau balik sekejap rugi je keluar belanja minyak dan tol.

sal ya said...

Cuti sekolah ni entah jdk blk ke x... Sabo je la tggu respon big bos. Huhu...

anak denesor said...

akakkk..lame nyer x jenguk blog..cewahh atok vs nenek yea..hihihi

Nabila Syifa said...

atok modern pandai whatsapp.kami ayah kami pon xpandai whatspp

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...