Followers Remaja Purba

Friday, February 26, 2016

Semalam di Klinik ENT, PPUM


Setahun yang lepas..
Dak Adik pernah dimasukkan ke dalam wad hampir seminggu lamanya..
Seminggulah aku dan hubby bergilir-gilir menjaga dak Adik di hospital..
Di SINI dan di SINI..

Pagi Semalam..
Ku bawa dak Adik ke Klinik ENT, PPUM..
Sebelum ni, dak Adik mengadu lehernya bengkak.. (bengkak kelenjar)..
Dak Adik tak kata sakit tapi aku yang risau lebih..

Alhamdulillah..
Smooth je urusan dengan doctor semalam..
Masa menunggu pun tak lama.. sekejap je aku rasa..
Rasa lega dengan penerangan dari doctor berkenaan dak Adik..
Kelenjar dak Adik akan membengkak bila dia tak sihat, ditambah pulak dia ada tonsil..
Operate tonsil..?
Setakat ni belum ada keperluan mendesak ke arah itu..
Doctor pun takde nak paksa.. terpulang pada kami..


StatusHati: Hati seorang ibu..



6 comments:

Yana Libra said...

nasib bek xde pape..

Aziela said...

Sekurang2nya senang hati kita bila tahu keadaan sebenar.

Mila Hilas said...

sy pn ke PPUM jugak smlm bahagian klinik kanak2 hehe.

norhidana miswan said...

yelah kak kita yg lebih2 risau kan kak... setiap kali aiyan ada apoiment kt hkl or ijn dana yg sehari sebelum tu rasa serba tak kena...

paridah said...

ANAK2 SAKIT MAK BAPA RISAU SGT KAN DAK ADIK XAPA2 TU...BETULLAH CKP DOKTOR KELENJAR BIASA BENGKAK SKT KALAU TUBUH SAKIT..

Nabila Syifa said...

hmm...semoga sihat dan baik2 je

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...