Followers Remaja Purba

Monday, September 30, 2013

Dak Ujang..?


  • Dulu aku cukup obsess dengan dak Ujang ni.. dari zaman remaja sampailah dah jadi remaja purba ni..
  • Tapi sejak dah pindah dok rumah sekarang ni.. segala berkenaan dak Ujang ni terpaksa dilepaskan..
  • Makanya sejak itu, takde dah pasal dak Ujang ni dalam rumah..
  • Ada jugak jeling-jeling manja kat kedai mamak depan office ni.. tapi dari kena bebel manja dengan hubby baik lupakan aje hasrat tu..
  • Tapi sebagai galang-ganti.. sesekali aku balas dendam beli novel buat koleksi..

Inipun pinjam sekejap dari member office..



psstt: Elok jugak dak Ujang takde kat rumah ni.. kalau tak.. celah mana aku nak simpan lagi agaknya..



14 comments:

❤Kamsiah❤ said...

masa muda remaja dolu2...jarang miss ujang,gila-gila dan yg sewaktu dgnnya...

norhidana miswan said...

blh geng nih kak... dana sampai skrg msh membaca n membeli majalah ujang nih... asik selalu baca majalah keluarga, nona apa kata sesekali lyn majalah lwk2 bt hepi2 kan

adrianna syaz said...

Nostalgia ni..sya pun peminat majalh ujang..hehe..byk sgt..dulu masa ada cerita aku hidup dalam blues..mmg slalu bli..:-)

HeNRieTTa JoSe said...

Rietta dlu tumpang baca majalah gila gila untie rietta....ujang nie jrg jrg bca...sebab pnjam kwn punya....

Rai Ourkizuna said...

kakak saya banyak beli ujang buat koleksi dulu.. tapi skang ujang da tak lawak sangat..

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
hai dah lunch ke?
hari ini anum bz sangat2

ummuaidan said...

hehe,kenangan zaman mudo2 dulu..kaki ujang jgklah,..tp since tinggal zaman belajar, ujang pun dah tertinggal..

:: Cik Viva :: said...

Kenapa dlu kita rasa Ujang ni kelakar gila sampai ketawa pecah perut tapi sekarang bila baca macam lawak tak lawak je..huhu

JunAina said...

Bila beli segala majalah ni salah satu yg kena fikir storage...pening. Paling best dulu Gila-Gila lepas tu keluar pulak Ujang tapi dua2nya dah tak sama kick spt zaman dulu.

Zul Fattah said...

akibat majalah ni la.. sy xcident 4 tahun lpas.. gara2 nk p beli majalah ujang, kena langgar masa nk blik.. buku hilang entah ke mana, moto entah ke mana.. haha.. kenangan

the malay male said...

lawak ujang sekarang ni dah kurang 'kick' la

Asyifa Mustaffa said...

ujang skrng x mcm dulu....
Dulu sblom kawin...pun rajin layan...la ni x de masa dah...novel pun lama x beli ni....huhuhu....

Al Kisah said...

Ujang adalah bahan bacaan ku kalau lepak nak balik kampung tunggu bas.. sekarang budak2 banyak lepak tgk handphone dari baca majalah..

pha is said...

dulu baca jugak kadang2.. tapi pnjam kawan punya je.. x penah beli pun.. heheh

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...