Followers Remaja Purba

Monday, September 23, 2013

Masa untuk berehat bersama..


  • Alhamdulillah aku selamat sampai di rumah lewat petang semalam..
  • Nampak keterujaan di muka dak Kakak, dak Adik dan dak Nuha.. babah dorang je cool.. kehkehkeh..
  • Hari ni masa untuk bersama mereka..



psstt: Tiga hari takde kat rumah.. tengah fikir nak mulakan apa dulu ni..



14 comments:

Kakcik Seroja said...

Hari ini kakcik pulak akan tinggalkan rumah untuk 3 hari...

Umm AA said...

alhamdulillah selamat sampai..
dapatlah melepaskan rindu ngan anak2 sepuas2nya kan..:)

Kakzakie Purvit said...

Dapat kakak bayangkan tiga-tiga melompat gembira melihat ibu mereka balik...:)

yanamib said...

3 hari tinggalkn family?wow! sy pnh tgglkan ank and somi paling lama pn 2 hari..tu pn rs nk meroyan..rinduuuuuuu!! huhu

izzah said...

hari untuk bersama keluarga plk la yek kak...happy always n enjoy ur day with beloved family...mesti anak2 suka...

Unknown said...

babah cover je tu.. dalam hati dia suka bukan main.. hehehe

JunAina said...

Babah luaran je nampak cool kalau boleh dia pun nak melompat bintang...ekekeee...

Unknown said...

alhamdulillah.. seronok la diorang.. babah taknak tunjuk sgt.. eksaited jugak sebenarnya.. haha

Miza Lee said...

untung la mereka yang happy..

dear anies said...

lepaslah rindu yee

Dr K said...

Mulakan dengan membasuh baju!! :)

amirah said...

seronoknya bila ibu dah balik yer..

Kamsiah yusoff said...

babahnya cool dulu...bg peluang kat anak2 dulu melepas rindu..:)

Unknown said...

seronok bersama anak2 kan..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...