Followers Remaja Purba

Monday, September 23, 2013

Masa untuk berehat bersama..


  • Alhamdulillah aku selamat sampai di rumah lewat petang semalam..
  • Nampak keterujaan di muka dak Kakak, dak Adik dan dak Nuha.. babah dorang je cool.. kehkehkeh..
  • Hari ni masa untuk bersama mereka..



psstt: Tiga hari takde kat rumah.. tengah fikir nak mulakan apa dulu ni..



14 comments:

Kakcik said...

Hari ini kakcik pulak akan tinggalkan rumah untuk 3 hari...

ummuaidan said...

alhamdulillah selamat sampai..
dapatlah melepaskan rindu ngan anak2 sepuas2nya kan..:)

Kakzakie said...

Dapat kakak bayangkan tiga-tiga melompat gembira melihat ibu mereka balik...:)

YanaUjang said...

3 hari tinggalkn family?wow! sy pnh tgglkan ank and somi paling lama pn 2 hari..tu pn rs nk meroyan..rinduuuuuuu!! huhu

izzah said...

hari untuk bersama keluarga plk la yek kak...happy always n enjoy ur day with beloved family...mesti anak2 suka...

QueeN TerataI said...

babah cover je tu.. dalam hati dia suka bukan main.. hehehe

JunAina said...

Babah luaran je nampak cool kalau boleh dia pun nak melompat bintang...ekekeee...

Rai Ourkizuna said...

alhamdulillah.. seronok la diorang.. babah taknak tunjuk sgt.. eksaited jugak sebenarnya.. haha

Miza Lee said...

untung la mereka yang happy..

Khai♥Rin : anies said...

lepaslah rindu yee

Daddy Ziyyad said...

Mulakan dengan membasuh baju!! :)

amirah said...

seronoknya bila ibu dah balik yer..

❤Kamsiah❤ said...

babahnya cool dulu...bg peluang kat anak2 dulu melepas rindu..:)

Riedaffya ibrahim said...

seronok bersama anak2 kan..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...