Followers Remaja Purba

Saturday, September 28, 2013

Belum pernah berlaku di NKVE arah Klang..


  • Pagi semalam di laluan NKVE arah Klang susur selepas Bukit Jelutong.. ada sesuatu menarik perhatian..
  • Aku rasa kejadian tu berlaku antara pukul 6 - 7 am atau mungkin lebih awal.. sebab pukul 7 am dah tersadai di situ..


Ketika gambar diambil ---> lebih kurang 9.30 am..
Sebelum ambil gambar, kena perhatikan persekitaran.. 
Sangat bahaya memandu sambil memegang handphone.. --> Sila jangan ikut sikap ini..

Aku dalam perjalanan pulang selepas selesai urusan di pejabat..
(masa ni aku cuti sebenarnya)

Walaupun tersangkut di situ tapi syukur laluan agak lancar..

Nampak tak..?

Peronda Lebuhraya dan mereka yang berkaitan sedang berusaha mencari jalan penyelesaian..




psstt: Macam mana cara dorang alihkan muatan berat tu ye..



11 comments:

Pn. Sheila said...

dah lama tak lalu hway ni...

che mid said...

Reverse all the way.. ha ha..

Asyifa Mustaffa said...

da tau bende tu tnggi...bwak jugak...kan da sangkut...haishhh...!

Zul Fattah said...

dahsyat.. sangkut tu..

Tedi said...

haa... masa ni la kita perlukan Incredible Hulk! mula2 Tedi tak suka dia ni sebab dia tak boleh kawal kemarahan dia. tapi rupa2nya bila dia dah berkawan dgn Iron Man, dia jadi kawan yg klaka jugak walaupun lawak ganas....

Al Kisah said...

ohh shit. kalau rempuh flyover tu.. memang gua tak balik rumah la gamaknya.

the malay male said...

nasib baik area tu tak byk keta sgt....klu tak mesti jem gilerrr

Daddy Ziyyad said...

kalau kena arah ke damansara,mmg sah confirmed jem tahap gaban

ZazaMyMoon said...

pergghh kalau kena kat KL mmg dah jammed menggila tu

Tinta Lana said...

Salam.

Ingatkan gmbr memula tu tiang jambatan tu..hehe.

Tak lepas rupanya..

amirah said...

huhu,...mujur tak rempuh silap2 leh runtuh nanti

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...