Followers Remaja Purba

Saturday, September 7, 2013

Kenapa dak Adik botak..? ---> 'halus saja..'





  • Kali ketiga dak Adik mencuba menjadi McGyver dengan menjadikan rambut sebagai bahan kajian.. ---> di mana pengakhirannya.. dibotakkan..
  • Pada awalnya memang dak Adik nak nangis sebab dia taknak botak.. ---> aku memang suka tengok budak botak.. nampak cute je kat mata aku..
  • Bila lepas dah dibotakkan di kedai.. balik rumah terus dak Adik check kepala kat cermin sambil berkata.. 'halus saja..'
  • Hai.. adik.. boleh semput ibu dengan babah dibuatnya..



psstt: Ada kawan buat tempahan puding milo lapis oreo.. syukur Alhamdulillah..

last psstt: Line internet pun nampaknya dah menjelmakan diri.. maka bolehlah bermalas-malasan atas katil sambil menjenguk blog..





7 comments:

Kakzakie said...

Selagi belum baligh budak lelaki sunat dibotakkan. Selain sunat ia juga ciri utk mendapatkan otak yg pintar. Tengok muka adik cerdik kan:)

Nuha mesti sapu-sapu kepala abang yg halus ye hihi...

Puan Kutu said...

hensem apa botak.aiman pun selalu dibotakkan juga..

boleh bayang dak adik sebut halus je..mesti comel sgt..hehe

EZAN IDMA said...

haha comel je

HeNRieTTa JoSe said...

comeinye...ekekeke....nie penangan iklan harith lerr nie...halus sj...

Kalamhati said...

mcm shaolin..tomeeiii!

pha is said...

cakap kat dak adik, botak itu sexy.. eheheh

amirah said...

kalau botakkan lagi pantas dr segala hal...huhuhu..dari pengalaman membotakkan dak abam ni hah

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...