Followers Remaja Purba

Friday, September 6, 2013

Berkumandang lagu NEGARAKU.. di GSC Setia City Mall..


Tarikh: 31 Ogos 2013
Masa: 12:20 am
Tempat: GSC Setia City Mall, Setia Alam..
Filem: The Mortal Instruments City & Bones


Dah lama tak layan wayang waktu dinihari.. nak pulak tanpa ditemani anak-anak..



  • Adalah dalam 10 minit duduk menunggu sebelum semua diminta berdiri dan menyanyikan lagu NEGARAKU..
  • Selepas lagu NEGARAKU berkumandang.. barulah tayangan dimulakan..
  • Hubby usah citelah.. setengah jam pertama je tahan..
  • Lepas tu keluarlah sound effect walaupun tak kuat mana.. kihkihkih..
  • Bagi aku jalan cerita dia oklah.. aku bagi 3.5/5 bintang..

Pukul 3 am.. ruang parking yang kosong..



psstt: Lepas ni nak try bawak dak Nuha pulak layan movie.. agak-agak boleh tak dia dok dendiam..



6 comments:

Kakzakie said...

Bawa ajelah Nuha tu kesian dia kena tinggal...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

dah lama tak tengok wayang.. bagus betul pasang lagu negaraku..

Kakcik said...

Kakcik dah jarang sangat masuk panggung. Kalau sesekali temankan anak-anak, kakcik pun boleh berdengkur! :)

Nurzakiah Hanum said...

bulan merdeka

risa said...

aloooooooo rindu lahhhhhh

pha is said...

x tengok lagi citer tu.. trailer mcm best...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...