Followers Remaja Purba

Sunday, September 29, 2013

Restoran Warong Soto, Pasir Penambang







Nama: Restoran Warong Soto..

Lokasi: Selepas Pasir Penambang.. sebelah kanan.. kalau dari arah Kuala Selangor menghala ke Tanjung Karang..

Waktu operasi: Setiap hari kecuali ada hal.. Masa aku pergi ni dekat tengahari dah.. malam pun bukak..


Tengok dari keadaan sekeliling restoran tu.. mesra pengguna..
Bila waktu kemuncak mesti happening tempat ni aku rasa..



Bahagian dalam kedai..


Terpampang besar di dinding kedai..


 
Siap cantik dibingkaikan..


Aku order mee hailam..
Soto begedil (lupa nak amik gambar)


Ni kalau dak Kakak ada, confirm semua udang dia punya..




psstt: Waktu kejadian.. kelmarin.. menemankan hubby ke Tanjung Karang..



11 comments:

.:fyzz:. said...

Mee hailam tuh..fuh terangkat..ngan udang yg besaq2..yummy

Riedaffya ibrahim said...

soto dia mesti best kan..

Muhammad Khairuddin Lim said...

wow...seddap..

Tinta Lana said...

Salam.

Perghhh, seksi menggoda udang2 tersebut,hahaha

Nampak mcm beso je bowlnya kak?

Zul Fattah said...

soto? apa beza dgan mee kuah? mee clup?

NEKCIK said...

Asalam Aizamia....nekcik suka mee udang kat kuala selangor..dekat area masjid kuning tu!!

azieazah said...

Kami pegi Tg Karang hari tu, lalu jer depan Pasir Penambang nih. Tempat ni juga popular dengan hasil laut yang fresh, kan? Murah pulak tu.

Ohh Mee Hailam!

Nurul Hidayah said...

banyaknye udangggg.. besor2 lak tu.. skrg ni uadng begitu punye naik harge... semangkuk gitu berape rege?

Nurul Hidayah said...

lupe nk kecek tadi, datang dari blog budak pening.. haha.. done follow sini #692 :D

Kakzakie said...

Sedapnyaa... Nuha makan apa tu sayang. Meh sini tempat auntie boleh belanja nak makan sup mama zakie buatkan.

Kesuma Angsana said...

walla nampak mcm best sgt ni !

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...