Followers Remaja Purba

Thursday, September 12, 2013

Smile.. you're in candid camera..








Makin besar, makin banyak akalnya..



psstt: Dah lama tak pergi ke Johor.. rasa nak gedik manja kat hubby ajak ke sana..




25 comments:

Muhammad Khairuddin Lim said...

comelnya...boleh masuk pertandingan baby.

trah zain said...

comei,haha (^___^)

Asyifa Mustaffa said...

saya dah besar lah mama...! Bnyk mende nak pikir....hehe....

Nurfaezah Abdullah said...

pandai nuha posing hehe ^^

Nurzakiah Hanum said...

salam khamis
singgah pagi disini
apa khabar hari ini ?
:)

Kakzakie said...

Bila tu nak ke Johor? Make sure inform kakak awal-awal takut kakak tak ada heee.... macamlah mama Nuha tu nak jumpa kakak pulak ye...

Tapi kakak nak jumpa Nuha:)

ANNA MARIANA said...

alololo... comelnyaaaa :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololo..comel sgt..

Kakcik said...

Comelnya Dak Nuha. :)

NM03 said...

hi menantu....









eh... >_<

ummuaidan said...

comelnya dak nuha nie..betul tuh anak2 makinbesar mmgmakin panjang akal..

.:fyzz:. said...

debok la nuha nih..geram..

Rai Ourkizuna said...

wahh..comelnya dak nuha nih.. gigit kanggg

Namee Roslan said...

eeeee nape dak nuha ni makin comel ni !! hehe tembam. ! :D lincah pulak tu. omeyy.

nuratiza bariah said...

alololo .. !! pandai betul nuha berposing.. !! hahahac..

the malay male said...

happy2 je dia.

Fiza Rahman said...

Alololo...comelnya.

mama_ka0ri said...

comei berbaju kurung..:)

aTieYusof Family said...

alo..lo..lo..comellnya dia...
salam kenal..follow sini #687 :)

amirah said...

comeinya nuha pakai bju kurung..

Puan Kutu said...

tembam dan comel..pakai baju kurung pulak tu,geramnya tgok

pha is said...

tu smile ke, nganga.. hehe

ummiross said...

alolo..pandainya posing, comel Nuha!

faraherda.razalan said...

Comelnya awak ni nuhaaaaaaa!

budoxe lee said...

comelnya budak kecik nih. hehe

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...