Followers Remaja Purba

Thursday, September 12, 2013

Smile.. you're in candid camera..








Makin besar, makin banyak akalnya..



psstt: Dah lama tak pergi ke Johor.. rasa nak gedik manja kat hubby ajak ke sana..




25 comments:

kakitravelkhairuddin.blogspot.com said...

comelnya...boleh masuk pertandingan baby.

Athirah said...

comei,haha (^___^)

asyifamustaffa said...

saya dah besar lah mama...! Bnyk mende nak pikir....hehe....

Unknown said...

pandai nuha posing hehe ^^

Anum said...

salam khamis
singgah pagi disini
apa khabar hari ini ?
:)

Kakzakie Purvit said...

Bila tu nak ke Johor? Make sure inform kakak awal-awal takut kakak tak ada heee.... macamlah mama Nuha tu nak jumpa kakak pulak ye...

Tapi kakak nak jumpa Nuha:)

Annamariana1989 said...

alololo... comelnyaaaa :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololo..comel sgt..

Kakcik Seroja said...

Comelnya Dak Nuha. :)

NM03 said...

hi menantu....









eh... >_<

Umm AA said...

comelnya dak nuha nie..betul tuh anak2 makinbesar mmgmakin panjang akal..

.:fyzz:. said...

debok la nuha nih..geram..

Unknown said...

wahh..comelnya dak nuha nih.. gigit kanggg

Namee Roslan said...

eeeee nape dak nuha ni makin comel ni !! hehe tembam. ! :D lincah pulak tu. omeyy.

ciktiza said...

alololo .. !! pandai betul nuha berposing.. !! hahahac..

ewanthology said...

happy2 je dia.

Fiza Rahman said...

Alololo...comelnya.

Unknown said...

comei berbaju kurung..:)

AtieYusof said...

alo..lo..lo..comellnya dia...
salam kenal..follow sini #687 :)

amirah said...

comeinya nuha pakai bju kurung..

Puan Kutu said...

tembam dan comel..pakai baju kurung pulak tu,geramnya tgok

Pha Is said...

tu smile ke, nganga.. hehe

ummiross said...

alolo..pandainya posing, comel Nuha!

faraherda.razalan said...

Comelnya awak ni nuhaaaaaaa!

budoxe said...

comelnya budak kecik nih. hehe

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...