Followers Remaja Purba

Tuesday, October 1, 2013

Minum petang di rumah 'atok'..



  • Memandangkan semalam aku cuti.. makanya dak Adik merengek ajak keluar..
  • Lepas urusan hubby selesai, petang semalam kami terus ke rumah 'atok'.. 
  • Inipun atas permintaan dak Adik.. sebab aku tak bagi dia main kat luar rumah.. dahlah panas.. confirm rentung..
  • Seronoklah dia dapat apa yang diinginkan..


dak Adik dengan cheezy wedgesnya..
Ni kalau dak Kakak ada.. confirm berebut..


dak Nuha pulak senyap bila dah dapat drumstick..
Kalau tak, rumah 'atok' tu macam dia yang punya..


Suka dengan aksi ni..



Aku dah biasa, lepas makan susun setempat.. senang pekerja 'atok' nak kemaskan..




psstt: Alhamdulillah.. hubby dapat sesuatu yang melegakan hati aku..




16 comments:

Nurzakiah Hanum said...

nyum2

Rai Ourkizuna said...

haha..atok kolonel rupanya..

Zee Suhaini said...

ooo jenjalan umah atok yer...ada jumpa atok sekali tak??hehe

ummuaidan said...

itu atoknya yer..heheh..sronok tgk dak nuha berposing

Cik Puan Rara said...

amboi kemaennnnnn~ mkn ayam upin ipin~

amirah said...

lamanya auntie tak tengok nuhaaa...hai nuha comel. kenmain dia posing..comelll

:: Mrs.Eady :: said...

Umhh sedap nyerrrr

QueeN TerataI said...

sedapnya cheezy wedges... panas2 ni jgn bg main kat luar sgt.. nnt demam susah plak..

QueeN TerataI said...

sedapnya cheezy wedges... panas2 ni jgn bg main kat luar sgt.. nnt demam susah plak..

Kakcik said...

Hehehe... atok yang kena dibayar untuk dapatkan makanannya... :)

Daddy Ziyyad said...

Hahahaha..cool lah Atuk Sanders !

hazlina azmi said...

sdp2nye makanan umah atok ye..:)

blogwalking..jemputla ke blog saya dan bertukar2 link
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Aziela said...

Dak Nuha tu memang natural jerr seronok kan. Suka betul nengok dia.

ummiross said...

comelnya anak2 makan, nampak berselera.

pha is said...

owh.. 'atok' yg ni... atok janggut putih..

nuratiza bariah said...

nuha kan suka makan drumstik .. ^^ nti lg la bertambah motel nyer... tu yg best digomol ..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...