Followers Remaja Purba

Tuesday, October 1, 2013

Minum petang di rumah 'atok'..



  • Memandangkan semalam aku cuti.. makanya dak Adik merengek ajak keluar..
  • Lepas urusan hubby selesai, petang semalam kami terus ke rumah 'atok'.. 
  • Inipun atas permintaan dak Adik.. sebab aku tak bagi dia main kat luar rumah.. dahlah panas.. confirm rentung..
  • Seronoklah dia dapat apa yang diinginkan..


dak Adik dengan cheezy wedgesnya..
Ni kalau dak Kakak ada.. confirm berebut..


dak Nuha pulak senyap bila dah dapat drumstick..
Kalau tak, rumah 'atok' tu macam dia yang punya..


Suka dengan aksi ni..



Aku dah biasa, lepas makan susun setempat.. senang pekerja 'atok' nak kemaskan..




psstt: Alhamdulillah.. hubby dapat sesuatu yang melegakan hati aku..




16 comments:

Anum said...

nyum2

Unknown said...

haha..atok kolonel rupanya..

Unknown said...

ooo jenjalan umah atok yer...ada jumpa atok sekali tak??hehe

Umm AA said...

itu atoknya yer..heheh..sronok tgk dak nuha berposing

safurara said...

amboi kemaennnnnn~ mkn ayam upin ipin~

amirah said...

lamanya auntie tak tengok nuhaaa...hai nuha comel. kenmain dia posing..comelll

Izwa Kamaruddin said...

Umhh sedap nyerrrr

Unknown said...

sedapnya cheezy wedges... panas2 ni jgn bg main kat luar sgt.. nnt demam susah plak..

Unknown said...

sedapnya cheezy wedges... panas2 ni jgn bg main kat luar sgt.. nnt demam susah plak..

Kakcik Seroja said...

Hehehe... atok yang kena dibayar untuk dapatkan makanannya... :)

Dr K said...

Hahahaha..cool lah Atuk Sanders !

Unknown said...

sdp2nye makanan umah atok ye..:)

blogwalking..jemputla ke blog saya dan bertukar2 link
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Aziela said...

Dak Nuha tu memang natural jerr seronok kan. Suka betul nengok dia.

ummiross said...

comelnya anak2 makan, nampak berselera.

Pha Is said...

owh.. 'atok' yg ni... atok janggut putih..

ciktiza said...

nuha kan suka makan drumstik .. ^^ nti lg la bertambah motel nyer... tu yg best digomol ..

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...