Followers Remaja Purba

Friday, September 20, 2013

Antara kursus wajib yang perlu dihadiri



  • Mak Budak akan berkursus di Suria Cherating Beach Resort, Pahang.. dari Jumaat hingga Ahad..
  • Sepanjang 3 hari ni, mak budak akan jadi Remaja Purba.. gara-gara dak Kakak, dak Adik dan dak Nuha ditinggalkan.. ---> babah dorang tak dapat pergi.. kalau tak.. confirm aku bawak semua..
  • Kesian dorang.. 2 malam ni dorang akan tidur kat rumah atok sedara.. memandangkan babah dorang kerja..
  • Kursus ni, antara kursus wajib yang perlu aku hadiri atas tiket jawatan aku sekarang.. bukan untuk kenaikan pangkat..
  • Nak naik pangkat pun kena mohon.. kalau terus dapat bertambah-tambah syukurnya..
  • Jadual kursus.. dari pagi sampai ke malam penuh dengan aktiviti..
  • Makan.. standard pergi kursus.. makanan disediakan.. jimat sikit duit poket.. ---> yang tak selamatnya kalau ada aktiviti menyinggah membeli dan belah..
  • Belum lagi pergi aku dah fikir nak balik..



 psstt: Moga perjalanan pergi dan balik kami semua selamat hendakNYA..




12 comments:

eMMe said...

selamat berkursus dear! jauh tu jalan, syok gak.. walaupun jadi remaja purba sementara, hehehee...

Rai Ourkizuna said...

kadang kadang jeles tengok orang selalu pergi kursus.. tapi kadang syukur gak.. kalau tak kesian anak2 kena tinggal..

Rai Ourkizuna said...

selamat berkursus kak.. semoga selamat dari terover membeli belah.. hahaha..

Nurzakiah Hanum said...

all the best

QueeN TerataI said...

selamat berkursus yer.. kursus je tau jgn soping2 sgt.. dr jimat terus x jimat.. hehehe

Al Kisah said...

Menyelam sambil minum air

azieazah said...

Rasanya kalu area Cherating tu, tak berapa banyak tempat shopping. Tapi kalu ada yang rajin bergerak jauh sikit... kompom la shopping nanti tu. Hehehe

Selamat berkursus!

Kakzakie said...

Apa lagi nak tinggal si comel Nuha tu aduhai memang belum pergi dah fikir nak balik ye..

eira eixora said...

best juga dapat g kursus jarang2. tepi pandai pula tu

HeNRieTTa JoSe said...

Moga segalanya berjalan lancar...errr klu sopping, rietta mmg kdg kdg tewas...ekekeke...

pha is said...

selamat berkursus...

Puan Kutu said...

selamat berkursus,sekejap je 3hari tu

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...