Followers Remaja Purba

Tuesday, May 3, 2011

" Yeah!!! Lulu Caldina Review Blog Saya"



Aku suka baca entry dalam blog Lulu ni tapi bukan bermakna aku suka color BIRU.. Serius aku memang tak minat color biru, tapi aku teringin teruja nak dak Lulu ni review blog aku..


Ceritakan sebab kenapa anda berminat join segmen ni... err, berminat untuk blog anda di-review oleh lulu....
Jawapan aku:
'10 Blog bertuah akan Lulu review, secara eksklusif dalam lulu-pages, dan melekat dalam Sticky Post selama 24 jam.. hahaha, tawaran istimewa ni...Tak join memang rugi...' <--- aku suka ayat ni dan aku nak blog aku termasuk antara 10 blog bertuah itu..


DAN, apa yang menariknya blog anda itu..
Blog aku simple, tak pening kepala baca, tak susah nak lupa dan tak berat nak buka.. Nak kata menarik sangat, biasa aje sebab kebanyakkan blogger pun cerita lebih kurang sama.. kisah hidup, isi hati tapi bukan mencaci-cerca..



psstt: Korang yang terasa nak join sempat lagi sebab tutupnya esok pukul 2 petang.. mai click kat SINI..

6 comments:

Faris Adli said...

sebelum pukul 2? ok..pukul 1:59 aku publish..

kebanyakkan blogger pun cerita lebih kurang sama? blog aku tak :-)
wuhahahaha..nampak sangat tak baca betul2..dah tulis tu kebanyakan bukan semua

aizamia3 said...

Faris:
1:59 ok je.. kau set autopublish ok.. ;)

kihkihkih.. ni mesti dak SCC tak terjah blog kau ek.. ke kau merajuk kat aku.. maklumler 3 hari aku tak check in kat blog kau..

risa said...

yeahhhh....memang blog anda cool dan sangat senang mau dibaca...sangat simple dan saye sangat suke..
aiza..teruskan berblog ya!!..kalo akak lupa kasi buzz okehhhh!

aizamia3 said...

k.Risa:
ye terima kasih..
Akan selalu singgah di blog akak..

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

aku suka blog simple weiii..
santai2 cmni..terlalu skema pening kpla nak fikir huhu~

aizamia3 said...

Pinky Momma:
betul.. senang.. tak serabut.. nak tengok mana dulu.. bukak terus baca..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...