Followers Remaja Purba

Wednesday, May 25, 2011

MQA at PPUM

Aktiviti yang sama macam sebelum ni seperti di SINI, SINI dan SINI.. ini untuk Tahun 2011 sahaja tak masuk yang tahun lepas..

Tangan adik dah semakin baik sebenarnya dan rutin setiap bulan itu hanya untuk melihat perkembangan kesan pembedahan tangan adik.. kena selalu urut bagi mendapatkan hasil yang lebih baik..

Kebetulan, urusan di PPUM habis awal, sempat aku singgah Tadika adik untuk sesi pengambilan Tahun 2012.. lega dah ambil borang, takdelah aku kelam-kabut nanti..


Ketika ini, jarum jam dah menunjukkan pukul 1.10 pm.. ok aku nak makan dulu.. Lepas ni sambung balik buat kerja..


psstt: Belum ada cerita menarik nak aku share.. ;)

6 comments:

Faris Adli said...

baguslah kalau dah makin ok..syukur Alhamdulillah..aku dah update blog aku..ada 2 entri sekarang ni..petang ni pukul 3 ada entri baru, entri yang 3 untuk hari ni

aizamia3 said...

Alhamdulillah dia pun semakin lasak dan aku pulak risau takut tapak tangan dia tercedera..

psstt: aku sedang meninjau blog kau sambil makan tenghari, belum sempat komen lagi.. ;)

Nini Hartini said...

Kak, saya pergi Shah Alam sabtu lepas.

kak, adik tadika mana? masukkan lah ke Pasti. hehe...InshaAllah setakat ni PASTI adalah tadika yg terbaik di Malaysia. Ni diiktirafkan sndiri ms konvensyen pendidikan.

aizamia3 said...

Nini:
macam tau-tau je..
Akak dah daftarkan dah sama macam kakak dulu.. Adil.. Takdelah kakak sekolah lain, adik sekolah lain..

Nini Hartini said...

suke..suke...sayang akak. hehehe

kak, tangan adik kenapa? dulu x smpt baca kisah adik...

aizamia3 said...

Nini:
sayang jugak.. muahhh2.. kihkihkih..

cer tengok entry dari awal dulu...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...