Followers Remaja Purba

Monday, May 2, 2011

PS2

Aku mungkin ketinggalan game ni.. yang beria-ia nak <--- hubby.. nak main dengan anak-anak..

Memang aku bantah sekeras batu jangan belikan game ni takut nanti anak-anak leka.. Aku ingatkan dah habislah kisahnya - tak beli tapi tadi aku tak terkata apa dah.. Siap dilayan anak-anak main benda tu.. Aku..? Baik aku layan Hawaii Five-0 aku..

Aku tak bagi hubby belikan sebab nanti anak-anak merengek nak main sampai aku turut terjebak sama.. Hopefully anak-anakku lupakan sejenak game itu.. Itupun siap paksa hubby sorokkan lepas main benda tu..

Ok stop.. Aku nak paksa dorang tidur.. Esok rutin harian kembali memenuhi jadual..


psstt: Best ke main benda tu..? Aku sebenarnya tak reti main.. Kihkihkih..

9 comments:

Faris Adli said...

akubtak membesar bersama ps ni..


dah lama kau dgn cik scc tak komen kat blog aku...sedihnya...kenapa? apa salah aku?

aizamia3 said...
This comment has been removed by the author.
aizamia3 said...

Faris:
psstt: aku bukan taknak komen tapi kau bukan tak tahu line kat umah aku tu.. dun wori.. nanti aku terjah ek.. ;) cayang kau..

Budak Botak said...

he3, Bdk Botak ada gak ps2 nie. Wktu mula2 dulu mahal, sekarang je la mampu beli, he3.

Entry terbaru -> Kantoi - Gambar Mayat Osama Laden Diphotoshop?... (",)

aizamia3 said...

Budak Botak:
sekarang dah murah.. tapi murah2 pun dari beli menda tu baik bagi aku duit tu, boleh gak buat shopping.. ;)

azian said...

heheheh
aizamia3...
hubby sy pun sibuk nak beli tp sy tak bg sbb takut muaz ketagih main game...kang dgn bapak2nya sekali kang....alasan nak beli untuk anak tp penyudahnya bapaknya yg main...takut jugak kl maknya pun nak main game gak...heheheh

aizamia3 said...

aziah:
betul tu.. takut bila dah hadap benda tu jadi leka.. nanti kerja sekolah ke mana dia ke mana..

tapi yang baiknya, anak-beranak lekat kat rumah, tak payah pening kepala nak cari.. heheheh..

Kakzakie said...

Kakak pernah tengok anak-anak saudara kakak main. Tapi tak pernah main pun. Takut nak beli kang anak-anak dok mengadap PS je....

aizamia3 said...

KakZakie:
ni baru permulaan.. esok lusa tak tau camne.. tapi selagi babah dorang tak keluarkan dari tempat rahsia, so selamatlah kot - tak dapat main benda tu..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...