Followers Remaja Purba

Monday, May 9, 2011

Aku nak komen kat blog korang

Korang mesti tau camne nak guna 'komen'/'comment' dekat ruangan komen dalam blog-blog yang korang bw.. <--- silalah guna dengan berhemah.. tapi bukan itu motif tapi yang ini..

Sekarang dah banyak blog.. macam cendawan lepas hujan.. macam-macam entry yang kita boleh baca/share.. tapi aku tau mesti ada antara korang yang agak rimas bila nak komen je ada pulak nak kena bagi 'WORD VERIFICATIONS'.. kalau takde popup comment pun agak leceh.. Aduh.. tang ni yang den lomah ni.. nak pulak kalau line slow siput lagi cerah harapan untuk aku click butang X <--- itu kalau dah lama sangat tunggu loadingnya..


So, korang check balik setting korang.. caranya ada kat SINI.. mudahkan.. ;)

14 comments:

Faris Adli said...

klau komen kena cop jari..agak2 ada orang nak komen tak?

aizamia3 said...

uiks.. kau ni Faris..

anyway, pe cer dengan presentation kau itu..?

ainhany said...

biar bg mudah dan x myusahkan sesapa nak mgomen dan meninggalkan jejak

tq

msredcheesecake said...

word veri kat comment memang ambik masa lebih nak komen.tp msred layan kan aje...heheee

Teenager Housemaid said...

hehehe...saya tak kisah..tp klu lambat tu jawabnye..xberkomen ler kat belog org..huhu

not irene said...

silap2 dari nak komen terus tak jadi komen sebab sukar sangat...

jemput ke blog saya ye

memyselfandnotirene

aizamia3 said...

ainhany:
mungkin dia tak perasan dia tak tukar setting tu lagi agaknye.. ;)



msredcheesecake:
kalau ada menda tu memang ambik masa.. dah kalau line macam siput.. cerah harapan butang X tu..

aizamia3 said...

Teenager Housemaid:
ai cik adik.. lama tak nampak.. ;)


not irene:
biarlah user friendly skit.. ;)

Nini Hartini said...

nini still comment jugak sesusah mana pun kalu entry tu menarik utk dikomen. heheheh

aizamia3 said...

Nini:
yelah.. dia berusaha singgah kat blog kita nape kita tak singgah kat blog dia kan..

psstt: ada gak akak komen mintak blogger tu tukar setting dia.. dia nak buat ke idak bukan kita boleh paksa.. terpulang.. ;)

Pembawa_Wacana said...

thanx bro!

aizamia3 said...

Pembawa_Wacana:
hehehe... ;)

Nini Hartini said...

hahhaa.. akak ada request nini jugak kan? dulu xde popup window pastu rasanya akk yg requst baru nini buat. hehehehe

aizamia3 said...

hehehe.. baguslah Nini ni.. ;) i LIKE..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...